Petru a facut dezvaluiri incendiare despre Radu


radu-acuzat-de-petru-de-falsa-prietenieAfla de ce nu mai sunt prieteni cei doi fosti concurenti MPFM4.

Scurt rezumat al emisiunii:

Ca urmare a deceptiei suferite in competitie, dupa despartirea de Nicolae, Laurica, fosta concurenta de la ”Mireasa pentru fiul meu”, a declarat in Marea Finala ca inca isi cauta sufletul pereche. Laurica: “Ma cam ocoleste dragostea!”

De la bun inceput, Laurica nu a crezut in relatia Catalinei cu fostul ei iubit. In prag de nunta, Nicolae si Laurica au avut o disputa apriga.

Radu si Andrada s-au acuzat reciproc ca au profitat de mila sustinatorilor de la ”Mireasa pentru fiul meu”. In pauza de publicitate a emisiunii de ieri, cei doi si-au adresat acuzatii grele. Vezi confruntarea lor aici.

Culisele prieteniei dintre Petru si Radu a fost dezbatuta in amanunt in emisiunea de astazi. Cei doi fosti concurenți de la ”Mireasa pentru fiul meu” s-au atacat reciproc, in direct, fara menajamente. Acestia s-au acuzat de falsa prietenie, dar cea mai mare durere a lui Petru a fost ca Radu i-ar fi sedus iubita.

Petru l-a acuzat pe Radu ca ar fi profitat atat de bunatatea lui, cat si a mai multor persoane, mai ales sustinatori.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 2 septembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free