Un concurent a facut marturisiri incendiare despre trecutul lui


acuzatii-mpfm4

Afla detalii in continuare.

Scurt rezumat al emisiunii:

Au trecut mai bine de 24 de ore de cand s-a dat startul ultimei probe pentru castigarea masinii, iar Danut a fost primul concurent eliminat.

Cursa pentru castigarea masinii s-a dovedit a fi una dificila, iar Danut si Marian s-au aratat extrem de dezamagiti. Inainte de a fi eliminat, Danut a marturisit ca este dezamagit de faptul ca Elly a stat numai in centrul cercului, motiv pentru care nu au avut toti sanse egale.

Danut si Marian si-au aratat nemultumirile din cauza faptului ca Elly si Cristi sunt avantajati de locurile ocupate.

Cu putin timp inainte de startul cursei pentru masina, Cristiana si Marian au avut un schimb de replici aprins, caci concurenta s-a aratat deranjata de atitudinea acestuia. Ce s-a intamplat intre cei doi indragostiti, aflati aici!

Au incercat sa formeze un cuplu, lucrurile nu au mers prea bine pentru ei, insa astazi Cristi a reusit sa o lase fara cuvinte pe Andrada, caci a facut niste marturisiri incredibile. Mai exact, el a povestit ca a avut probleme cu Politia, dupa a batut două persoane.

Cristi a recunoscut ca a avut probleme cu legea in trecut. Cristi: “Am batut doi indivizi!”

La scurt timp dupa ce s-au tachinat in platoul emisiunii, Andrada a marturisit franc ca Simona ii este antipatica. Mai mult de atat, ea a afirmat cu tarie ca il cunoaste foarte bine pe Radu, iar acesta nu vede in Simona o potentială iubita.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 13 iulie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free