Inca un concurent risca descalificarea. Cine castiga masina?


descalificare-din-cursa-pentru-masina-mpfm4

Daca dupa doar 1 zi si 8 ore, Danut a fost primul concurent care a gresit si a fost eliminat din cursa pentru masina, la interval de 16 ore, inca un concurent este suspectat de incalcarea regulamentului din cursa pentru masina si risca sa fie descalificat.

Este vorba despre Cristi, care probabil din oboseala sau neatentie a incearcat sa-si gaseasca mai bine pozitia, dar camerele l-au surprins pentru cateva momente depasind cercul cu capul. Andrada a fost prima care a sesizat greseala concurentului, anuntandu-l.

Greseala sau nu, gestul lui Cristi va fi analizat in detaliu maine (14 iulie 2015), in emisiunea Mireasa pentru fiul meu, cand vom afla probabil decizia in privinta lui: va fi sau nu va fi Cristi descalificat din cursa pentru masina?

Dupa emisiunea de la ora 14, Cristian le-a marturisit celor trei ramasi in cursa pentru masina ca a avut un vis prevestitor in care ramaneau in cursa pentru masina doar Elly si Marian, lupta ducandu-se intre ei. La scurt timp dupa ce Danut a fost eliminat din cursa, Cristian l-a anuntat pe Cristi ca el urmeaza sa iasa, conform visului pe care l-a avut.

Ce parere aveti?

Articol realizat de Raluca

Un comentariu la “Inca un concurent risca descalificarea. Cine castiga masina?”

  1. 1
    Mariana Pitesti Says:

    Este posibil sa se fi inteles Cristian cu sagetile sa-l eleimine pe Danut cu orice chip si dupa aceea se elimina singuri,unul cate unul.Este posibil.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free