Cristian vs. Marian – confruntare crancena. Afla cine a iesit invingator


cristian-si-marian-mpfm-4-in-pericol-de-eliminareDanut a decis: Cristian s-a “luptat” cu Marian in proba eliminarii. Afla in continuare cine a iesit invingator si cine a fost eliminat din cursa pentru masina.

Scurt rezumat al emisiunii:

In prima parte a Finalei de astazi, a fost prezentat materialul cu proba pentru masina, unde Danut a iesit invingatorul probei si a castigat imunitatea, iar primul care a renuntat la proba a fost Cristian.

Danut a trebuit sa-i aleaga un adversar lui Cristian pentru proba de departajare. Cel pe care l-a ales Danut sa se lupte cu Cristian a fost Marian. Din aceasta proba de departajare, Marian a iesit invingator, iar Cristian a fost eliminat din cursa pentru masina.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 4 iulie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Cristian vs. Marian – confruntare crancena. Afla cine a iesit invingator”

  1. 1
    Mariana Pitesti Says:

    Danut pe oricare dintre cei ramasi in cursa masinii il punea sa se lupte alaturi de Cristian,l-ar fi batut.Aceasta proba este pusa doar sa mai agite spiritele.In proba pentru masina trebuie eliminat automat cel care are puncte cele mai putine,cel care pierde primul proba.In cazul de fata Cristian a fost cel care a cedat primul.Sunt convinsa ca la proba de azi,Cristi l-ar fi batut,chiar si Elly,posibil.Danut nu a vrut s-o puna pe Elly,pentru ca s-ar fi comentat ca Danut vrea sa se razbune pe Cristian,pentru ca el l-a pus pe Danut sa lupte impotriva d-rei Carmen.De asemenea nu l-a pus pe Cristi,pentru ca acesta ar fi spus la fel ca vrea sa se razbune ca s-au certat.Danut asfel l-a ales pe Marian,care l-a batut,l-a eliminat.Si saptamana trecuta Marian a luptat impotriva lui Cristian pentru excursie si a castigat tot el.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free