Cristian se afla in pericol de eliminare


cristian-in-pericol-de-eliminare-mpfm4

O situatie fara precedent va avea loc maine in Finala, cand Cristian se va afla in pericol de eliminare. Afla de ce si cum de s-a ajuns la aceasta situatie, in continuare.

La ultima proba pentru masina, Cristian a castigat imunitatea si a fost pus in postura de a alege cine sa se duele cu Carmen, aflata pe ultimul loc la proba. Atunci Cristian l-a ales pe Danut, iar Carmen a fost eliminata din cursa pentru masina.

De aceasta data roata s-a intors, iar Danut a fost cel care a castigat imunitatea, in timp Cristian s-a aflat pe ultimul loc la proba.

Drept urmare, Cristian se va afla maine in pericol de eliminare. Danut ii va alege adversarul cu care sa se lupte in proba de departajare.

Cu cine credeti ca se va duela maine Cristian pentru ramanerea in cursa pentru masina? Va fi eliminat Cristian din cursa pentru masina?

Deznodamantul il vom afla maine in Finala.

Articol realizat de Raluca

3 comentarii la “Cristian se afla in pericol de eliminare”

  1. 3
    Mariana Mangalia Says:

    Il ajuta pe Cristian ca sa nu mai fie nevoit sa concureze cu iubita.Si asa a spus ca o va lasa pe ea sa castige,dar acum sa vedem daca i-a convenit situatia si sa vedem daca e asa bun la suflet cum spun sustinatorii lui ca ar trebui sa nu-l propuna la eliminari pe Danut,tinand cont ca si Danut-Carmen sunt de la inceput in emisiune.

  2. 2
    ana Says:

    Sa o puna Elliot!!!sa vada si Cristian in ce situatie a fost Danut saptamana trecuta!!!Rejina nu are ce cauta in cursa pt masina!!!!!

  3. 1
    Mariana Pitesti Says:

    Danut trebuie sa-i spuna lui Cristian ca el nu o va alege pe Elly,ca stie ce inseamna sa fii pus cu iubita la proba de imunitate.Danut ar putea sa-l puna pe Cristian sa-si aleaga adversarul,sa nu iasa discutii dupa aceea.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free