Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 iunie 2015, ora 14


danut-mpfm4-se-simte-folosit-de-carmen

Danut simte ca fosta lui iubita, Carmen, doar s-a folosit de el si nu a facut nimic pentru relatia lor.

Scurt rezumat al emisiunii:

Clasamentul baietilor a fost urmatorul: locul I – Cristian, locul al II-lea – Marian, locul al III-lea – Nicolae si doamna Maria, locul al IV-lea – Cristi (loc neprotejat).

A fost lider in echipa ei, iar acum a fost eliminata de cei pe care i-a ales in urma cu doar cateva luni. Faptul ca Simona a parasit cursa pentru castigarea masinii a starnit controverse in casa, multi dintre concurenti afirmand vehement ca este vorba doar de o strategie.

Au trecut cateva saptamani de cand a iesit din casa, iar acum Roxana a revenit cu dezvaluiri spumoase. Mai exact, ea a marturisit, in direct, ca sustinatorii i-au oferit un apartament lui Danut pentru a forma un cuplu cu Carmen. De cealalta parte, concurentul a negat vehement totul.

Roxana a afirmat ca lui Carmen si lui Danut li s-a promis un apartament daca vor iesi impreuna din competitie.

Roxana: “Doamna Mena nu este matusa lui Danut, ci doar o sustinatoare!”

Doamna psiholog Ioana Tanase a venit in emisiune pentru a analiza relatia dintre Carmen si Danut.

Au fost impreuna cateva luni, insa povestea lor de iubire s-a terminat, fapt ce a starnit furie in sufletul concurentului. Ignorat de Carmen, Danut s-a enervat cumplit si a incercat din rasputeri sa o convinga sa-i acorde atentie.

Danut catre Carmen: “Esti o prefacuta! Te-ai folosit de sentimentele mele! Esti o scorpie!”

Danut catre Carmen: “Te-ai folosit de mine, nu ai facut nimic pentru relatia noastra!”

Doamna Andreica, bunica lui Carmen, a intervenit telefonic pentru a-si spune parerea despre comportamentul lui Danut fata de nepoata ei.

Bunica lui Carmen nu mai este de acord cu relatia nepoatei sale cu Danut.

Comportamentul lui Danut a deranjat-o enorm pe bunica lui Carmen, care i-a transmis concurentului sa-i respecte decizia nepoatei sale de a pune punct relatiei. De asemenea, Carmen a marturisit ca s-a despartit de concurent, dupa ce acesta a inceput sa nu-i mai acorde atentia cuvenita.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 2 iunie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free