Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 iunie 2015, ora 12


simona-mpfm4-eliminata-din-cursa-pentru-masina

Simona este convinsa ca echipa “Spartanilor” a pus la punct o strategie pentru eliminarea ei din cursa pentru masina. Voi ce parere aveti?

Scurt rezumat al emisiunii:La Finala saptamanii trecute, Danut a castigat imunitatea si a ales sa 0 elimine pe Simona din cursa pentru masina. Concurenta este de parere ca echipa ei a avut o strategie bine pusa la punct pentru ca ea sa fie urmatoarea care pleaca din “Spartani”.

Niciunul din ceilalti membri ai echipei nu a recunoscut ca ar fi pus la cale o strategie pentru eliminarea Simonei.

Elly si Simona au discutat mai mult despre cele intamplate, iar Elly a considerat ca ultima eliminare din echipa Spartanilor a fost identica cu strategia de eliminare a lui Nicolae din echipa Sagetile Albastre.

Roxana, fosta concurenta, a dorit sa intervina telefonic pentru a o incuraja pe Simona si a-i spune ca a ramas singura in competitie impotriva tuturor.

Roxana este de parere ca Danut avea ceva personal cu Simona, motiv pentru care a si eliminat-o din cursa pentru masina. De asemenea, fosta concurenta a venit cu mai multe informatii despre Danut si Carmen si relatia lor din competitie.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 2 iunie 2015, ora 12 – partea I si partea a II-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free