Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 30 mai 2015, ora 17 – partea a II-a


catalina-mpfm4-salvata-de-la-eliminare

Catalina a primit cele mai multe nominalizari spre eliminare, dar a fost protejata de telespectatori care au clasat-o pe locul al III-lea.

Scurt rezumat al emisiunii:

Concurentii au facut nominalizari. Iata pe cine a numit fiecare: Cristi – Catalina; Simona – Catalina; Cristiana – Catalina; Radu – Elly; Teodor – Andrada; Elly – Catalina; Marian – Nicolae; Andrada – Simona; Danut – Nicolae; Ionela – Catalina; Nicolae si doamna Maria – Simona; Catalina – Elly; Cristian – Nicolae.

Catalina a primit cele mai multe nominalizari.

Simona: “Andrada a spus ca ma va distruge, iar acesta este primul pas!”

Cristian a pus la punct un plan pentru castigarea masinii cu echipa lui: sa fie nominalizati concurentii protejati, pentru a ramane cei din echipa lui.

Cristian este de parere ca Danut a eliminat cel mai competitiv membru al echipei Spartanilor, si anume pe Simona.


Concurentii cred ca strategia Catalinei de a intra in competitie a fost Nicolae.

Catalina si-a strans in brate mama pentru prima oara de la intrarea in competitie.

Mama Catalinei: “Petru nu o merita pe fiica mea!”

Clasamentul fetelor protejate a fost urmatorul: locul I – Elly, locul al II-lea – Cristiana, locul al III-lea – Catalina, fiind protejata de la eliminare.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 30 mai 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

4 comentarii la “Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 30 mai 2015, ora 17 – partea a II-a”

 1. 4
  Adriana Says:

  .. ralu draga, bine-ar fi dac-ar fi fals, Nicolae ! Deocamdata e cam blegutz, lasa pe toti sa-i jigneasca iubita ! Fiecare dintre fetele sosite aici au un trecut, niciuna nu si-l va dezvalui pe de-a-ntregul ! Mi se pare o explozie de ura si de lipsa de bun simtz din partea unor concurenti care arunca cu piatra ca si cand ar fi imaculati ! Sa fim seriosi ! Un baiat fals ar actiona cu totul altfel !
  Este parerea mea vizavi de a ta, pupici, nu te supara,
  te asteptam in casuta !

 2. 3
  gina Says:

  Catalina, prea mare noroc a dat peste tine daca vei reusi sa intri in familia lui Nicolae..Nu meriti aceasta cinste…Il voi vota pe Nicolae si d-na Maria ..pe tine ..mamai gandesc.

 3. 2
  ralu Says:

  Nu stiu cum pot fi votati niste falsi…Nicolae si Catalina…falsi

 4. 1
  Maria65 Says:

  Pacat de tine Catalina mormolocul asta de Nicolaie nu te merita .Sta ca un ….in loc sa-ti ia apararea cand vede ca te ataca o betiva si doi derbedei .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free