Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 30 mai 2015, ora 14 – partea I


masina-pusa-in-joc-mpfm4

Concurentii au vazut pentru prima oara masina pusa in joc. Care dintre cei ramasi in cursa credeti ca o va castiga?

Scurt rezumat al emisiunii:

De astazi au inceput inscrierile pentru noul sezon Mireasa pentru fiul meu 5. Cei care doresc sa se inscrie o pot face completand formularul de pe site-ul www.mireasapentrufiulmeu.ro sau sunand la numarul de telefon 0728.728.913.

Concurentii au avut parte de o noua proba pentru castigarea masinii puse in joc. De aceasta data au castigat Sagetile Albastre. Spartanii au jucat proba imunitatii, care a fost castigata de catre Danut. Desi o amenintase pe Carmen ca o va elmina din aceasta cursa, se pare ca Danut s-a razgandit si a decis sa o elimine din cursa pentru masina pe Simona, liderul echipei. Ionela a fost aleasa noul lider al Spartanilor de catre Simona.

In premiera in acest sezon, concurentii au vazut si au atins masina pe care o pot castiga.

Concurentii ramasi in cursa pentru castigarea unui City Break in unul din marile orase ale Europei au participat la o noua proba. Ei au fost nevoiti sa sparga cat mai multe baloane in pereche. Din pacate, cei eliminati din cursa pentru acest joc au fost Andrada si doamna Maria. Cei care au ramas in joc sunt: Radu si Simona, Cristian si Elly, Nicolae si Catalina, Cristiana si Marian, Carmen si Danut.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 30 mai 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free