MPFM4: Petru si Ana s-au despartit. Afla motivul despartirii celor doi!


ana-si-petru-mpfm4-s-au-despartit

Imediat dupa plecarea lui Petru din competitie, acesta si-a reluat relatia cu Ana, declarandu-se foarte fericit. Cei doi si-au creat un cont comun de facebook unde postau in permanenta poze cu ei fericiti si impliniti. Din pacate, dupa nici 3 saptamani de relatie in afara competitiei, Ana si Petru s-au despartit.

Iata motivul despartirii, pe care Petru l-a anuntat de curand pe contul sau de facebook:

“Dragii nostri, deoarece ne-ati fost mereu alaturi in momentele frumoase, dar mai ales in cele mai grele, dorim sa va anuntam ca relatia noastra intampina dificultati, in ciuda eforturilor noastre de a merge impreuna pe acelasi drum si am decis, de comun acord, sa punem punct. Sentimente exista de ambele parti, insa nepotrivirea in gandire si perspectivele diferite de a percepe viata, dar si prioritatile fiecaruia, ne impiedica sa continuam drumul impreuna. Desi am discutat deschis, am analizat situaĊ£ia, am ajuns la concluzia ca este mai bine sa incheiem acum decat sa ne ranim si mai tare mai tarziu.Va rugam se ne respectati decizia si sa nu cautati vinovati!
Va multumim ca ne-ati fost alaturi, ca ne-ati sustinut si ne intelegeti in aceste momente!”

Ana nu a anuntat nimic despre despartirea de Petru si se pare ca momentan fosta concurenta si-a inchis contul de facebook.

Ce parere aveti?

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “MPFM4: Petru si Ana s-au despartit. Afla motivul despartirii celor doi!”

  1. 2
    Teodora Says:

    Pacat!Erau frumosi impreuna.

  2. 1
    Adriana Says:

    Era de asteptat !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free