Inca un cuplu de la Mireasa pentru fiul meu s-a despartit. Afla despre cine este vorba!


cuplu-mfpm4-despartit

Un alt cuplu de la Mireasa pentru fiul meu si-a spus ADIO de curand. Este vorba despre cuplul format din fostii concurenti, Roxana si Andrei. Roxana a parasit competitia in speranta sa se intalneasca si sa-si continue relatia de iubire cu Andrei si asa s-a si intamplat. Andrei a asteptat-o la iesirea din casa Mireasa pentru fiul meu si au mers impreuna la el in Ploiesti, unde au petrecut cateva zile impreuna, anuntandu-si fericirea pe facebook prin mai multe poze sugestive.

andrei-roxana-mpfm4-s-au-despartit

Desi parea ca lucrurile sa mearga pe un fagas normal, se pare ca Andrei a luat decizia sa puna punct, lucru anuntat astazi de Roxana pe contul ei de facebook:

“Dragii mei sunt intrebata in privat de foarte multe persoane daca eu si Andrei mai formam un cuplu..Cu aceasta ocazie vreau sa va comunic ca noi nu mai suntem impreuna..Decizia a fost a lui eu i am respectat o..Va multumesc celor care ne au sustinut si ne au fost alaturi…V as ruga sa ne respectati deciza..Va pup pe toti!”

Credeti ca matusa Roxanei a avut dreptate cand a atentionat-o pe aceasta de o posibila strategie a lui Catalin, prieten cu Andrei, de a se razbuna pe ea prin Andrei?

Roxana se afla in prezent la Valcea, unde s-a reintanit cu Madalina, prietena ei din competitie.

madalina-roxana-mpfm4-in-afara-competitiei

Articol realizat de Raluca

Un comentariu la “Inca un cuplu de la Mireasa pentru fiul meu s-a despartit. Afla despre cine este vorba!”

  1. 1
    Mariana Mangalia Says:

    Nu ma mir,era de asteptat! Imi pare rau de ea ca nu si-a dat seama si cand a plecat trebuia sa mearga direct acasa. Asta e,omul din greseli invata! Sunt sigura ca pe undeva regreta ca a plecat din casa.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free