Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 18 aprilie 2015, ora 17.00 – partea a II-a


Gasiti aici un promo din Finala.

elly-cristian-mpfm4-18-aprilie-2015

Ce parere aveti de cele intamplate la intalnirea dintre Cristian si parintii lui Elly?

Scurt rezumat al emisiunii:

Sageata Albastra (echipa avandu-l ca lider pe Cristian) nu a obtinut niciun punct la prima proba, astfel membrii ei au fost nevoiti sa treaca prin alte probe, in urma carora unul dintre ei a primit imunitate si a avut dreptul de a elimina un membru din echipa. In urma acestor probe, Cristiana a primit imunitatea si a eliminat-o pe doamna Maria din echipa.

In urma primei probe pentru castigarea masinii au aparut deja primele tensiuni intre concurenti. Un conflict aprins s-a iscat intre Danut si Nicolae. Se pare ca bucuria lui Nicolae de la probe, l-a deranjat pe Danut, care a aruncat cu apa in echipa adversa si cu o sticla spre Nicolae. Concurentul din urma s-a infuriat in urma gestului facut de Danut la adresa lui si de acolo a inceput conflictul intre cei doi.

Nicolae l-a acuzat pe Danut ca ar fi vrut sa il loveasca cu o sticla in cap, lucru negat de Danut in emisiune. In urma confruntarii celor doi, Danut s-a enervat si i-a adus cateva cuvinte grele lui Nicolae, pe care l-a numit “zero barat”.

Mai mult decat atat, Danut i-a spus doamnei Maria: “Vreau sa-l distrug pe Nicolae. Vreau sa-mi calc adversarul in picioare!”

O alta disputa s-a produs intre Petru si Radu, care din prieteni s-au transformat de curand in rivali aprigi.

Radu a fost acuzat de Petru ca i-ar placea de Ana, iar astazi concurentul l-a propus pe prietenul lui spre eliminare. Petru nu se astepta la asa ceva din partea lui Radu.

Marea intalnire intre Cristian si tatal lui Elly a avut loc acum cateva zile. Elly si Cristian au mers la Clinceni pentru a sta de vorba si a lamuri lucrurile cu parintii lui Elly.

Se pare ca atat tatal, cat si mama lui Elly nu se mai opun relatiei celor doi concurenti, ba mai mult decat atat tatal lui Elly i-a propus lui Cristian, ca dupa terminarea competitiei sa se mute la ei impreuna cu Elly.

Tatal lui Elly si-a cerut scuze fata de Cristian pentru toate jignirile pe care i le-a adus.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 18 aprilie 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free