Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 18 aprilie 2015, ora 14 – partea I


cursa-pentru-castigarea-masinii-a-inceput-mpfm4

Cursa pentru castigarea masinii a inceput, iar echipa Simonei este cu un pas inainte, fiind castigatoarea primei probe. Cine credeti ca va intra in posesia masinii de lux puse in joc?

Scurt rezumat al emisiunii:

Astazi s-au facut nominalizari. Baietii protejati au fost: locul I: Cristian, locul al II-lea: Radu si locul al III-lea: Marian.

La fete au fost 4 locuri protejate: locul I: Elly, locul al II-lea: Andrada, locul al III-lea: Cristiana, locul al IV-lea: Carmen.

Concurentii protejati nu au putut fi nominalizati. Cei mai votati au fost Nicolae si Lavinia, care au intrat in cursa de eliminare.

Cele mai surprinzatoare nominalizari au fost: cea a lui Radu, care l-a numit spre eliminare pe Petru, a lui Petru care l-a numit pe Andrei si a lui Nicolae impreuna cu doamna Maria (Nicolae a vrut sa-l nominalizeze pe Petru, in timp ce doamna Maria l-a numit pe Danut). S-a luat in considerare nominalizarea facuta de doamna Maria, si anume: Danut.

Concurentii au avut parte de prima proba pentru castigarea masinii. Fiecare concurent dintr-o echipa a fost nevoit sa lupte cu un contracandidat din echipa adversa. Concurentul care reusea sa sustraga de doua ori la rand steagul adversarului obtinea un punct.

Echipa castigatoare in urma primei probe, a fost cea a Simonei (Spartanii), care a obtinut 5 puncte. Echipa lui Cristian (Sageata albastra) nu a obtinut niciun punct la aceasta prima proba.

In aceasta seara, un membru al echipe Sageata Albastra va fi eliminat.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 18 aprilie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free