Danut si Carmen au trait cea mai frumoasa experienta de la Mireasa pentru fiul meu


carmen-si-danut-au-trait-cea-mai-frumoasa-experienta-mpfm4

Daca pana nu demult erau cel mai controversat “cuplu” de amici din istoria acestui reality-show matrimonial, astazi Carmen si Danut se pot declara un cuplu foarte fericit de indragostiti.

Au trecut prin situatii dificile, insa au reusit sa le depaseasca, iar acum Carmen si Danut traiesc momente incredibile, aniversandu-si dragostea. Marti, inainte de implinirea a 3 luni de cand sunt un cuplu, cei doi au primit un cadou inedit, mai exact, timp de 3 zile au stat intr-o casa noua, in care au vazut cum functioneaza povestea lor de iubire in afara competitiei.

Cei doi au mers la cumparaturi, au gatit si s-au simtit bine in postura de familisti.

Carmen si Danut au experimentat impreuna viata de cuplu proaspat casatorit, cu drepturi, obligatii, dar si responsabilitati.

Concurentii au primit vizita mamei lui Danut si a unui prieten, a sustinatoarelor, dar si a unor concurenti din competitie. Fiind pusi in postura de a alege 4 concurenti singuri pentru a-i vizita in apartamentul in care au stat, Carmen si Danut au ales sa-i cheme pe la ei pe Ana, Simona, Cristi si Nicolae.

S-au uitat la televizor, s-au rasfatat la un salon de infrumusetare, dar desi s-au bucurat pentru putin timp de momente frumoase de libertate, Carmen si Danut nu au facut chiar tot ce si-ar fi dorit. Ei au fost privati in continuare de a incalca regula 25.

Carmen si Danut au fost pusi in situatia de munci pentru a se intretine, astfel ei au primit niste sarcini: Carmen a facut meditatii cu 2 fetite de clasa a II-a, iar Danut a fost barman pentru o noapte in Club Barrel din Centrul Vechi.

Cu ocazia vizitei celor 2 fetite, Carmen si Danut au experimentat pentru putin timp si viata de parinti.

Si…cum o minune nu tine decat 3 zile, Carmen si Danut au revenit joi in casa Mireasa pentru fiul meu alaturi de ceilalti concurenti. Ce parere aveti de experienta prin care au trecut cei doi?

Carmen si Danut au trecut prin foarte multe pana sa fie impreuna. Amicitia lor a durat nu mai putin de 3 luni, timp in care s-au tachinat, dar in acelasi timp s-au si cunoscut cu bune si cu rele.

Carmen si Danut au declarat ca formeaza un cuplu pe data de 1 decembrie 2014, chiar de Ziua Marii Uniri, dar relatia lor nu a durat prea mult, caci la 2 saptamani s-au despartit, urmand sa se impace pentru scurt timp si sa se desparta din nou chiar de Anul Nou, imediat dupa Noaptea de Revelion.

Fix la o luna de la ultima despartire, Carmen a decis sa se impace cu Danut, imediat dupa aparitia noilor concurente, fiind acuzata ca s-a impacat cu el de teama noilor venite.

Cu toate acestea, Carmen si Danut au trecut cu bine peste toate obstacolele, s-au logodit si se declara foarte fericiti impreuna.

Articol realizat de Raluca

4 comentarii la “Danut si Carmen au trait cea mai frumoasa experienta de la Mireasa pentru fiul meu”

  1. 4
    Mara Says:

    Ma bucur pentru Carmen si Danut ca sunt fericiti ,sper s-o tina tot asa ! Ii sustin cu drag!!!!1

  2. 3
    Adriana Says:

    Succes in viata, sa se iubeasca, sa se respecte !

  3. 2
    solomon crengura Says:

    i am sustinut pe amandoi de la inceputul competitiei primul a fost danut ,am suferit cand s au despartit au gresit amandoi dar acum cred ca se iubesc cu adevarat in competitie nu era alta fata m ai potrivita ptr.danut sa fie pregatita ptr. casatorie si carmen acum se comporta altfel cu danut nu se m ai supara de la orce nimicuri asa doresc sa i vad in finala si dupa competitie sa fie fericiti

  4. 1
    irina corodan Says:

    Ma bucur ffff. mult ca sustin pe cei doi indragostiti ,,D&C,SINT FOARTE MINDRA CA AM ALES PE EI DE LA INCEPUT SI MA DUC CU EI PINA LA SFIRSIT ,,FARA NICI O INTRERUPERE ,,,SI IN IANUARIE AM FOST ALATURI DE AMINDOI ,,,SIMTEAM CA SE IUBESC SI IUBIREA INVINGE ,,,

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free