Ana si Nicolae, concurenti cu obligatii, dar fara drepturi timp de o saptamana?


mpfm4-ana-nicolae-nu-au-putut-fi-votati

In ultimele doua sesiuni de nominalizari, Ana si Nicolae au intrat in cursa de eliminari, dar au fost votati sa ramana in competitie, desi ei isi doreau cu ardoare sa plece.

Cu toate ca pe internet majoritatea spuneau ca i-au votat sa plece, saptamana trecuta Ana si Nicolae au ramas in competitie, prin votul “liber exprimat al publicului”. Desi ar fi trebuit sa ramana in continuare concurenti cu drepturi depline, se pare ca saptamana aceasta Ana si Nicolae au avut doar obligatii fata de emisiune, neavand dreptul de a fi votati, la fel ca si restul concurentilor in clasamentul general (lucru sesizat si de Alin – fostul concurent MPFM2 pe blogul sau).

De exemplu, Cristian si Radu au avut dreptul de a fi votati in continuare in clasamentul general, chiar si dupa ce au sarit gardul, dar Ana si Nicolae, care nu incalcasera niciun regulament nu au primit totusi acest drept timp de o saptamana. De ce oare?

Toata saptamana aceasta, site-ul oficial de votare a concurentilor nu i-a afisat pe Ana si Nicolae in rubrica de vot. Telespectatorii si sustinatorii celor 2 concurenti sunt foarte revoltati de acest lucru si nu-si explica de fapt ceea ce s-a intamplat.

Ce parere aveti de situatia aceasta?

Intre timp, Ana a luat singura decizia de pleca din aceasta competitie, sarind gardul, la putin timp dupa terminarea emisiunii de vineri de la ora 14.

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “Ana si Nicolae, concurenti cu obligatii, dar fara drepturi timp de o saptamana?”

  1. 2
    Adriana Says:

    Ana nu prea stie nici ea ce vrea cu adevarat in aceasta emisiune: ii place de Petru insa s-ar fi cuplat cu Gabi; ii place de Gabi dar nu-l poate uita pe Petru. Draga mea, un pas gresit in viata te costa ! Bine ar fi sa te ocupi in primul rand de propria-ti persoana, desavarsirea studiilor. ai destul timp sa te mariti ! ( Mi-a fost mila de mama ei seara aceasta in gala, biata femeie cu ochii-n lacrimi se gandea probabil cum va plati ea despagubirile in cazul ca Ana nu se reintoarce ! )

  2. 1
    FLORENTIUSANDOR Says:

    FOARTE SLABI CONCURENTII DE ANUL ACESTA. NU TREBUIA INVITATĀ BIANCA, SĀ-SI VADA DE CUPLUL EI, CE TOT ATEA PĀRERI! ANA TREBUIA LĀSATĀ SĀ-SI ALEAGĀ DUPĀ SUFLETUL EI. MAI RĀU A BULVERSAT-O. ASA O SĀ FACĀ SI ACASĀ, NU-I DE MIRARE.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free