Inca un concurent a spus ADIO acestei competitii! Ana a sarit gardul!


ana-mpfm4-a-sarit-gardul

In urma cu putin timp, Ana a clacat si a luat decizia de a parasi competitia, sarind gardul. De ce a recurs oare concurenta la acest gest?

Se stie foarte bine ca Ana isi dorea cu ardoare sa plece din concurs cat mai repede, dar din pacate publicul a votat-o sa ramana in doua randuri consecutiv.

In emisiunea de astazi de la ora 14, Ana a primit vizita prietenei sale, Bianca si a lui Gabi, lucruri care au tulburat-o teribil. Prietena ei i-a spus Anei sa aiba grija cu cine sta de vorba in competitie si sa nu mai creada in cei din jurul ei.

Presiunea facuta asupra Anei de a se impaca cu Petru, urmata de plecarea lui de miercuri , dar si scandalul creat cu subiectul legat de trecutul familiei sale au determinat-o pe Ana sa ia aceasta decizie radicala.

Cel mai afectat de plecarea Anei este Cristi, care de la aflarea vestii plange incontinuu.

Toti concurentii sunt bulversati de cele intamplate in ultima perioada in competitie si nu-si explica de ce tot mai multi participanti iau decizia de a pleca, sarind gardul.

Ce credeti ca se va intampla? Va suporta Ana consecintele gestului sau extrem sau va reveni in competitie?

In acest moment 4 concurenti risca descalificarea pe motiv ca au sarit gardul: Cristian, Radu, Petru si Ana. Ce se va intampla cu ei?

Dupa toate cele intamplate in ultima perioada, concurentilor le-a fost adus un psiholog. Doamna Ioana Tanase a intrat in casa Mireasa pentru fiul meu pentru a sta de vorba cu concurentii ramasi in competitie.

Articol realizat de Raluca

5 comentarii la “Inca un concurent a spus ADIO acestei competitii! Ana a sarit gardul!”

  1. 5
    ELENA D Says:

    luate masurile corect domnule fara negociere

  2. 4
    Luigi Says:

    Un asa zis concurs da c..t . Daca n-ar fi gravida ar sari gardul si Mantea .
    Domnule producator ai vrut sa faci un fel de Acces direct combinat cu un pic de Capatos si uite ce un rahat mare si scarbos a iesit …

  3. 3
    myrela Says:

    Eu sugerez ca urmatorul care sare gardul sa fie domnul producator care si-a batut efectiv joc de emisiunea asta si a transformat-o intr-un spectacol pt fanici isterice. Bataia asta de joc la adresa telespectatorilor ar trebui sa inceteze. sper ca in gala de maine sa nu fim iar obligati sa ne uitam la jocuri de gradinita si mai sper ca nu ni se vor intinde saptamana viitoare nervii cu intrebari de genul: de ce a sarit Ana gardu??? Dar, bineinteles sper degeaba!!!

  4. 2
    Mariana Pitesti Says:

    Incet,incet,o sa sara toti concurentii gardul.Asta se intampla daca nu se iau masurile ce sunt prevazute in contract,la concurentii ce-au sarit gardul pana acum.

  5. 1
    Ramona Says:

    Ar trebui sa luați măsuri asupra lor asa ceva nu se face , au știut ca vor sta închisi pana ce publicul ii vor elimina … Atatea mofturi au in cap Concurentul din acest sezon cum nu le convine cum sar gardul daca sunt asa si in viata e clar ca o sa clacheze …. Ce o sa faca cand iasa din competiti ? Spun ca sunt pregătiți de căsătorie, cum asa? Cum nu le convine ceva sar gardul…. Unde este bărbăția din ei ( aici vorbesc despre baieti)? Parerea mea e ca sunt niste “lasi” daca reactioneaza asa si ei chiar nu sunt pregătiri de o căsătorie aici nu au întâmpinat greul au sa vada ei afara ….

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free