Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 aprilie 2015, ora 14


mpfm4-andrei-vrea-sa-plece-din-competitie

Andrei vrea sa plece, dar Roxana nu are incredere ca relatia lor va rezista in afara competitiei.

Scurt rezumat al emisiunii:

Roxana, despre relatia cu Andrei: “Nu ai timp sa te cunosti cu adevarat in doar o luna de zile!”

Andrei a fost criticat dur de matusa Roxanei din cauza dorintei lui de a parasi competitia. Alice i-a spus astazi prin telefon lui Andrei: “Ai alergat după ea tot timpul, iar acum o laşi baltă. Trebuie să rămâneţi în competiţie şi să luptaţi pentru dragostea voastră.”

Concurenţii au avut ieri o sarcină dificilă şi anume, să decidă dacă cei doi concurenţi (Cristian si Radu) vor rămâne în competiţie. Acest lucru, însă, i-a făcut să fie extrem de agitaţi, deoarece mulţi se tem ca decizia lor să nu le afecteaze parcursul în competiţie.

Ce se va întâmpla în continuare cu Cristian şi cu Radu vom ştii abia mâine, însă cei care vor decide soarta lor sunt chiar concurenţii. Totuşi, aceştia nu au reacţionat prea bine atunci când au aflat despre ce e vorba, s-au temut că identitatea lor nu va fi păstrată ascunsă.

Şi-a dorit să-şi întemeieze o familie, însă nu a reuşit să cucerească inima niciunei concurente, motiv pentru care Nicolae îşi doreşte să plece acasă. În ultima perioadă, concurentul a fost cuprins de dorinţa de a pleca acasă, iar nervii săi s-au revărsat asupra mamei sale, căreia i-a spus că este nebună.

Au trecut doar câteva săptămâni de când Gabi a plecat din competiţie, iar acum acesta s-a întors. Degeaba, căci Ana nu a vrut să vorbească cu el şi nici nu este interesată să aibă o relaţie cu el pe viitor. In emisiunea de astazi, Gabi a stat fata in fata cu Ana si prietena ei, Bianca.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 3 aprilie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 aprilie 2015, ora 14”

  1. 1
    Adriana Says:

    Roxana-Andrei, doi tineri care nu se potrivesc de nicio culoare.
    Si totusi: de va fi sa fie, atunci multa fericire !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free