Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 26 martie 2015, ora 12


mpfm4-laurica-26-martie-2015

Teoria Mariei: ”Lăurica s-a folosit de Nicolae pentru a intra în competiție” Ce parere aveti de afirmatia doamnei Maria?

Scurt rezumat al emisiunii:

Petru consideră că Ana nu ar fi trebuit să vină în emisiune, deoarece nu este pregătită pentru căsătorie. Petru: ”Ana nu are ce căuta în această emisiune!”

Lavinia a fost acuzată că i-a adresat insulte doamnei Maria. La auzul acestor jigniri, Nicolae nu s-a putut abține și de aici a început o discuție în contradictoriu.

Mama și mătușa lui Nicolae le-au criticat dur pe Lăurica și pe mama ei. Teoria Mariei: ”Lăurica s-a folosit de Nicolae pentru a intra în competiție”

Fosta iubită a lui Nicolae a rămas șocată și a izbucnit în lacrimi!

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 26 martie 2015, ora 12 – partea I, partea a II-a si partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

2 comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 26 martie 2015, ora 12”

  1. 2
    croitoriu didi Says:

    Esti urata cu crengi fato ,am un catel si nu stie sa latre,trimite-mi o poza ca poate asa il invat .Dute acasaaaaa cu tot cu mata .

  2. 1
    croitoriu didi Says:

    Laurica ar fi bine sa te duci acasa,nu ai nici o treaba in emisiunea asta.Tie iti trebuie un smecher care sa te “zburleasca “bine nu un baiat cuminte si decent ca Nicolae.LASANEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free