Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 25 martie 2015, ora 14


mpfm4-elly-cristian-25-martie-2015

Cristian regreta gestul facut si isi doreste sa ramana in continuare concurent. Ce parere aveti?

Scurt rezumat al emisiunii:Au trecut trei zile de la momentul fatal în care Cristian a sărit gardul, iar adevărul abia acum a ieşit la iveală. Duminică seară, la scurt timp după plecarea mamei lui Elly, acesta a izbucnit.

Ca şi ieri, mai multe susţinătoare au venit să-i fie aproape lui Elly, însă tensiunea a atins cote maxime, după ce acestea au aflat că mama concurentei i-a cerut să-l uite pe Cristian. Intre mama lui Elly si sustinatoarele din platou s-a iscat o cearta aprinsa.

Trei zile de tăcere. Trei zile în care Elly a suferit. Până astăzi, căci concurenta a aflat răspunsuri la întrebările ei. La scurt timp după ce Cristian a sărit gardul, acesta a declarat că a suferit enorm şi n-a mai rezistat în competiţie. În acelaşi timp, el vrea să rămână în continuare concurent, însă aşteaptă decizia staff-ului.

La două zile după ce Cristian a sărit gardul, Radu a luat o decizie şocantă şi l-a urmat. La scurt timp după emisiune, Radu a sarit gardul, fugind din emisiune, spre disperarea Andradei, care a plâns enorm.

Distrusă de durere, aceasta a fost cu greu stăpânită de celelalte fete. Mai mult decât atât, ea a mărturisit că voia să-l urmeze.

Seara trecută a fost una tensionată pentru concurenţi, căci Radu a decis să sară gardul. Astăzi, într-un suflet, mama lui Radu a venit în competiţie pentru a fi alături de Andrada, care suferă cumplit.

Mama lui Radu: “Se iubesc mult şi trebuie să-şi rezolve singuri problemele!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 25 martie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 25 martie 2015, ora 14”

  1. 1
    BUNICU Says:

    Teatru ieftin jucat cu regia lui Catalin si Mantea,o rusinea deturnat formatul emisiunii si a facut un fel de Sown Pacatos la lumina zilei.In asa fel nu va mai face audienta.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free