Dragostea lor a invins! Danut si Carmen formeaza un cuplu!


carmen-danut-colaj-mpfm4Desi povestea lor a inceput atipic si au fost pana mai ieri cel mai controversat “cuplu” de amici din toate sezoanele de pana acum, Danut si Carmen s-au lasat invinsi de iubirea ce a pus stapanire pe ei si atunci cand putini s-ar mai fi asteptat la asta, cei doi si-au dat frau liber sentimentelor si au avut parte de primul sarut, chiar in noaptea de Sf. Andrei.

Dupa aproape 3 luni de tachinari, gelozii si nesfarsite conversatii de cunoastere, Danut si Carmen au ajuns la concluzia ca nu pot sta departe unul de altul si au decis sa formeze un cuplu.

mpfm4-danut-carmen-cuplu

Inca de la inceputul competitiei, Carmen a recunoscut ca il place pe Danut, dar acesta nu i-a dat prea mari sanse, avand in minte alt tipar de fata. Cu toate acestea, pe parcurs cei doi si-au dat timp si au inceput usor-usor sa se descopere si sa se cunoasca, fiind mai mereu unul in preajma celuilalt. Atat Danut, cat si Carmen au facut greseli in procesul lor de apropiere, iar drumul nu a fost unul lin, ci mai degraba unul presarat cu multe reprosuri, geloziii, ambitii si orgolii.

Intre Danut si Carmen a fost un adevarat joc al tachinarilor care incepuse sa devina pentru multi chiar amuzant. Cand a vrut Carmen sa initieze concretizarea relatiei, Danut s-a ferit sa faca pasul decisiv insa, dupa o perioada, cand a venit momentul ca Danut sa vrea mai mult de la relatia cu Carmen, concurenta a dat un pas inapoi, justificand lipsa de maturitatea a acestuia.

Desi nehotararea lui Danut a fost dur criticata de multi, el a spus intotdeauna ca stie foarte bine ce-si doreste si ca nu va face niciun pas decat atunci cand va fi sigur pe ceea ce simte, motivand ca ia o decizie pentru o viata si nu pentru o perioada de timp.

CARMEN-SI-DANUT-4

Saptamana trecuta, Danut i-a spus lui Carmen: “Daca nu se intampla ceva pana la sfarsitul anului, inseamna ca nu e nimic intre noi. Ceva, ceva e. O sa vina timpul cand o sa pun in practica ceea ce simt. Ideea e ca trebuie sa asteptam si sa fim siguri de alegerea facuta. Nu e o decizie pe care o luam pentru o perioada de timp, ci este o decizie pentru toata viata”

Satula de atata asteptare, Carmen a fost foarte vehementa si a scurtat dramatic ultimatumul, spunand ca-l va astepta numai pana la sfarsitul acestei luni: “Daca pana la sfarsitul lunii nu se intampla nimic, atunci nu e nimic intre noi. Niciodata nu o sa ma multumesc cu putin. Vreau totul sau nimic. Ce fac eu cu sperantele? Uneori te minti singur. Daca ai fi vazut ca vine cineva special la mine, te-ar fi atatat. Gandesti prea mult inainte”.

Topit de gelozie si cu frica in san ca o va putea pierde, Danut i-a marturisit lui Carmen ca s-a indragostit de ea si a decis sa actioneze, sarutand-o inainte de plecarea in Casa Baietilor, in noaptea de 30 noiembrie.

In emisiunea de luni, cei doi au anuntat oficial formarea cuplului.

danut-carmen-sarut-oficial-mpfm4

Iata cateva momente din cum decurge relatia lor: Danut si Carmen la petrecerepupici intre cuplul Danut-Carmen

carmen-danut-cuplu-mpfm4-1-dec-2014

Ce parere aveti de cuplul lor?

Articol realizat de Raluca Neagu

11 comentarii la “Dragostea lor a invins! Danut si Carmen formeaza un cuplu!”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Palastea Maria Says:

    Eun cuplu frumos, sper din suflet sa fie impreuna ,pentru totdeauna! Forta, Carmen si Danut!

  2. 9
    petruta Says:

    Ar fi bine sa reziste, este un cuplu format de sustinatori, eun i-am placut de la inceput, ei ar fi trebuit sa declare cuplu cand ar fi simtit cu adevarat nu la PRESIUNE (se si mai lauda sustinatorii)

  3. 8
    FULGULET Says:

    Danut si Carmen, cel. mai frumos cuplu al tuturor editiilor. Degaje in jur numai iubire.Se simte fiorul acela care trece de la unul la altul. Sa fie intr-un ceas bun!

  4. 7
    andy.ly Says:

    Un cuplu perfect, bazat pe dragoste,sinceritate,intelepciune si bunatate.Acesta ar fi secretul intr-o casnicie frumoasa si de lunga durata.
    Cei care rezoneaza cu ei sunt cei ce se regasesc intr-o iubire ca a lor.
    Dumnezeu sa-i ajute sa treaca peste toate rautatile care vor urma ,pentru ca sunt sigura ca va fi un test greu .
    Le doresc sa se iubeasca sincer asta este tot ce conteaza .

  5. 6
    miha ionita Says:

    O poveste cum nu a avut NPM-MPFM niciodata !!! Am crezut mereu ca dincolo de aparente se ascunde un munte de sentimente .Si nu m-am inselat . Carmen are meritul ca a fost rabdatore si a facut din Danut cel mai tandru barbat , cel mai indragostit. Pana si el a fost surprins de ce simte si ce traieste. De ieri pur si simplu exprima amandoi tot ce poate fi mai frumos intr-un cuplu Am fost si sunt alaturi de ei pana la finala . Si poate si dupa !!!Sa fie intr-un ceas bun si dragostea sa invinga !

  6. 5
    Mariana Mangalia Says:

    Si inca ceva: Carmen radiaza! E foarte frumoasa!Ma bucur pentru ei,iar eu voi fi o sustinatoare sincera!

  7. 4
    Mariana Mangalia Says:

    In sfarsit! Ma bucur ca sunt un cuplu si sper sa dureze pe veci(cam pretentioasa) si Dumnezeu sa-i lumineze! Ei chiar ar fi credibili mai mult ca unii de 19 ani,sa vedem, cheia e la Danut. Sper sa nu mai gafeze!

  8. 3
    leasuadina Says:

    Ma bucur pentru ei imi place mult Carmen areun caracter pe care rar mai gasesti la tineri ,Danut ar trebui sa aprecieze si sa o iubeasca ca merita !am pentru ce urmari emisiunea Vorta Delicati !

  9. 2
    florina Says:

    Doi nebuni frumosi cu orgolii ,ambitii care inevitabil au ajuns sa fie impreuna.Linistea de pe chipurile lor spune tot .Desi toata lumea spune ca danut este superficial ,nu stie ce vrea , Carmen a stiut ca este un om foarte sensibil ,introvertit si a avut rabdare .Sunt sigura ca vor fi foarte fericiti impreuna ,se completeaza perfect.Sper ca foarte multi oameni sa rezoneze cu ei si sa urce in clasament pentru ca merita din plin.

  10. 1
    Mariana Pitesti Says:

    In acest moment,Danut si Carmen,sunt cei mai frumosi,mai reali,sudati,indragostiti concurenti.Sper sa nu ma insel,si vom putea vedea in continuare ceva frumos si adevarat intre ei.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free