Dragostea lor a invins! Danut si Carmen formeaza un cuplu!


carmen-danut-colaj-mpfm4Desi povestea lor a inceput atipic si au fost pana mai ieri cel mai controversat “cuplu” de amici din toate sezoanele de pana acum, Danut si Carmen s-au lasat invinsi de iubirea ce a pus stapanire pe ei si atunci cand putini s-ar mai fi asteptat la asta, cei doi si-au dat frau liber sentimentelor si au avut parte de primul sarut, chiar in noaptea de Sf. Andrei.

Dupa aproape 3 luni de tachinari, gelozii si nesfarsite conversatii de cunoastere, Danut si Carmen au ajuns la concluzia ca nu pot sta departe unul de altul si au decis sa formeze un cuplu.

mpfm4-danut-carmen-cuplu

Inca de la inceputul competitiei, Carmen a recunoscut ca il place pe Danut, dar acesta nu i-a dat prea mari sanse, avand in minte alt tipar de fata. Cu toate acestea, pe parcurs cei doi si-au dat timp si au inceput usor-usor sa se descopere si sa se cunoasca, fiind mai mereu unul in preajma celuilalt. Atat Danut, cat si Carmen au facut greseli in procesul lor de apropiere, iar drumul nu a fost unul lin, ci mai degraba unul presarat cu multe reprosuri, geloziii, ambitii si orgolii.

Intre Danut si Carmen a fost un adevarat joc al tachinarilor care incepuse sa devina pentru multi chiar amuzant. Cand a vrut Carmen sa initieze concretizarea relatiei, Danut s-a ferit sa faca pasul decisiv insa, dupa o perioada, cand a venit momentul ca Danut sa vrea mai mult de la relatia cu Carmen, concurenta a dat un pas inapoi, justificand lipsa de maturitatea a acestuia.

Desi nehotararea lui Danut a fost dur criticata de multi, el a spus intotdeauna ca stie foarte bine ce-si doreste si ca nu va face niciun pas decat atunci cand va fi sigur pe ceea ce simte, motivand ca ia o decizie pentru o viata si nu pentru o perioada de timp.

CARMEN-SI-DANUT-4

Saptamana trecuta, Danut i-a spus lui Carmen: “Daca nu se intampla ceva pana la sfarsitul anului, inseamna ca nu e nimic intre noi. Ceva, ceva e. O sa vina timpul cand o sa pun in practica ceea ce simt. Ideea e ca trebuie sa asteptam si sa fim siguri de alegerea facuta. Nu e o decizie pe care o luam pentru o perioada de timp, ci este o decizie pentru toata viata”

Satula de atata asteptare, Carmen a fost foarte vehementa si a scurtat dramatic ultimatumul, spunand ca-l va astepta numai pana la sfarsitul acestei luni: “Daca pana la sfarsitul lunii nu se intampla nimic, atunci nu e nimic intre noi. Niciodata nu o sa ma multumesc cu putin. Vreau totul sau nimic. Ce fac eu cu sperantele? Uneori te minti singur. Daca ai fi vazut ca vine cineva special la mine, te-ar fi atatat. Gandesti prea mult inainte”.

Topit de gelozie si cu frica in san ca o va putea pierde, Danut i-a marturisit lui Carmen ca s-a indragostit de ea si a decis sa actioneze, sarutand-o inainte de plecarea in Casa Baietilor, in noaptea de 30 noiembrie.

In emisiunea de luni, cei doi au anuntat oficial formarea cuplului.

danut-carmen-sarut-oficial-mpfm4

Iata cateva momente din cum decurge relatia lor: Danut si Carmen la petrecerepupici intre cuplul Danut-Carmen

carmen-danut-cuplu-mpfm4-1-dec-2014

Ce parere aveti de cuplul lor?

Articol realizat de Raluca Neagu

11 comentarii la “Dragostea lor a invins! Danut si Carmen formeaza un cuplu!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 11
    Mariana B,Mangalia Says:

    Ma bucur f.mult pentru Carmen si Danut .Ea este o fata deosebita la fel si Danut si vreau sa cred ca el este destul de sincer si nu a facut-o cum a zis matusa ei.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free