Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 29 noiembrie 2014, ora 11.00 – prima parte


mirela-finala-mpfm-29-noi-2014-ora-11

Antena 1 implineste 21 de ani, asadar va fi o editie aniversara, unde atat actualii concurenti cat si fostii vor veni cu mesaje, urari si scenete spre deliciul publicului telespectator. Vom afla ce mai fac fostii concurenti, dar si cum se distreaza actualii. Un scurt promo cu ceea ce veti urmari gasiti aici.

Scurt rezumat al emisiunii:

Concurentii actuali au jucat doua scenete cu ocazia aniversarii a 21 de ani de Antena 1.

Grupul vesel a jucat o sceneta in care au incercat sa imite formatul emisiunii “Razvan si Dani”, iar celalalt grup a incercat sa imite formatul emisiunii ” Un show pacatos”. Desi ambele grupuri au fost amuzante, grupul vesel a fost cel care a castigat.

Concurentii din grupul vesel au castigat 21 de minute pe care vor putea sa le foloseasca dupa bunul lor plac, fara camere si sa manance ceea ce nu pot avea in Casa Mireasa pentru fiul meu.

Acest rezumat a fost realizat de Raluca Neagu

Aici gasiti emisiunea: Reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 29 noiembrie 2014, ora 11 – partea I, partea a II-a si partea a III-a

Daca vreti sa vedeti cele mai importante momente din emisiune, urmariti aceasta postare de pe pagina de facebook a blogului: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free