Cine pleaca si cine ramane pe mai departe in competitie?


raluca-lucian-nagie-mpfm4

La Finala saptamanii trecute, Raluca si Lucian impreuna cu doamna Nagie au intrat in cursa de eliminare. In timp ce Raluca s-a aratat convinsa ca isi doreste sa plece din competitie, Lucian a oscilat intre a pleca si a ramane, hotarand intr-un final ca isi doreste sa continue “lupta”.

Raluca a format un cuplu cu Flavius, care la nicio luna de relatie a fost nevoit sa plece din competitie din cauza problemelor de sanatate ale mamei lui. Dupa plecarea iubitului ei, Raluca nu si-a mai gasit locul in competitia matrimoniala si si-a cerut cu disperare eliminarea. Desi spera ca publicul sa o inteleaga si sa ii respecte decizia, unii telespectatori au hotarat sa o mai tina in Casa Mireasa pentru fiul meu, fiind de parere ca Flavius nu este partenerul ideal pentru ea.

Dupa ce au asistat la suferinta concurentei, care ajunsese sa nu mai manance si sa se izoleze, sustinatorii au promis ca nu o vor mai proteja pe Raluca, lasand-o sa plece pentru a-si continua relatia cu Flavius in afara competitiei. Daca si-au respectat sau nu promisiunea vom vedea!

:: Alegeti ce ati vrea sa se intample cu Raluca? ::



  • sa plece (87%, 304 Votes)
  • sa ramana (13%, 44 Votes)

Total Voters: 348

Loading ... Loading ...

Lucian formeaza de 2 luni de zile un cuplu cu suisuri si coborasuri impreuna cu Elena, o concurenta indecisa in privinta sentimentelor pe care le nutreste pentru acesta. Desi a fost dur criticat pentru slabiciunea si ingaduinta lui in ceea ce o priveste pe Elena, Lucian nu a putut sa stea departe de concurenta, de care este indragostit pana peste cap. El i-a darut si un inel la implinirea celor 2 luni de relatie.

Desi a promis ca totul va fi bine in relatia lor, Elena nu se dezmite si surprinzator pentru toata lumea, concurenta i-a cerut de curand lui Lucian sa plece din competitie, pentru a-si continua relatia afara. Cu toate acestea, concurentul isi doreste sa mearga mai departe in competitia matrimoniala alaturi de Elena. Oare ce se va intampla cu el si doamna Nagie la Finala saptamanii?

:: Alegeti ce ati vrea sa se intample cu Lucian si doamna Nagie? ::



  • sa ramana (51%, 190 Votes)
  • sa plece (49%, 180 Votes)

Total Voters: 370

Loading ... Loading ...

Acest articol a fost realizat de Raluca Neagu

3 comentarii la “Cine pleaca si cine ramane pe mai departe in competitie?”

  1. 3
    ELENA Says:

    SALUT

  2. 2
    merry Says:

    daca va uitatipe antenaplay nu este nicio iubire intre elena si lucian la fel marian si cristiana amandoua fetele ii trateaza cu spatele pe baieti, ce sa mai spun nici un cuplu nu se bazeaza pe dragoste ci banii conteaza , Eu nu cred nici in Eliy si cristian dar ei stiu sa joace perfect doar eliy prin emisiuni tv, a crescut.

  3. 1
    Mary Says:

    Sa ramana Lucian in competitie,alaturi de Elena formeaza un cuplu frumos ,se potrivesc si dupa un timp o sa se vada ca se iubesc cel mai mult.
    Asa se spunea si de Andrei – Cristina si Laurentiu-Marianita ca nu le va merge relatia si se vede ca afara sunt foarte fericiti.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free