Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 19 noiembrie 2014, ora 14.00


mirela-emisiune-mpfm-19-noi-2014-ora-14

Scurt rezumat al emisiunii:

Concurentii s-au intalnit din nou cu o parte din sustinatorii lor, care le-au dat acestora sfaturi si indicatii privind competitia matrimoniala.

Majoritatea concurentilor din acest sezon sunt foarte uniti atunci cand vine vorba de distractie. Acestia s-au distrat pe cinste dupa Finala Saptamanii trecute.

Weekendul trecut a avut loc prima cearta in cuplul Marian-Cristiana, dar acestia au reusit sa treaca cu bine peste incident.

Carmen este convinsa ca Danut are sentimente puternice fata de ea, dar nu vrea sa recunoasca. Cei doi au avut parte de o noua runda de tachinari.

Danut a recunoscut ca are sentimente pentru Carmen, care incep sa se amplifice. Cu toate acestea, el a marturisit ca anumite bariere impuse de ea, unoeri il fac sa dea inapoi.

Sustinatorii au anuntat-o pe Ionela ca mama ei isi doreste ca ea sa paraseasca aceasta competitie, sau in caz ca doreste sa continue sa se desparta de Teodor.

Majoritatea telespectatorilor sunt de parere ca Raluca nu se potriveste cu Flavius, motiv pentru care au decis sa o mai tina in competitie.

Acest rezumat a fost realizat de Raluca Neagu

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina de facebook a blogului: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free