Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 19 noiembrie 2014, ora 12.00


mirela-emisiune-mpfm-19-noi-2014-ora-12

Mireasa pentru fiul meu: Sfaturile celor dragi pot fi un suport pretios pentru concurenti, dar cum fac fata acestia rigorilor competitiei fara suportul familiei? Aflati astazi, de la ora 12:00.

Scurt rezumat al emisiunii:

La Finala Saptamanii trecute, Elena a avut parte de vizita mamei sale, care a incercat sa o mai tempereze pe concurenta. Elena i-a spus mamei sale ca este rau in competitie si ca nu mai rezista, pentru ca “Aici toti sunt rai! Isi urmaresc propriul interes!”

Dezvaluirile Elenei in fata mamei sale, au starnit reactii adverse din partea celorlalti concurenti.

Majoritatea concurentilor din acest sezon au povesti triste de viata. Povestea lui Marian, dezvaluita pe larg la Finala saptamanii trecuta, a adus lacrimi pe chipul lui Lucian, dar si al altor concurenti.

Catalin este de parere ca singurul baiat fericit din competitie este Lucian, deoarece acesta a trait intr-un mediu familial unit.

Dezamagit de faptul ca nu primeste nicio veste de la tatal lui si nici de la prieteni, Teodor ai-a exprimat tristetea in fata Ionelei, care a incercat sa-l sustina.

Acest rezumat a fost realizat de Raluca Neagu

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina de facebook a blogului: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free