Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 20 septembrie 2014, de la ora 14.00 – prima parte


mirela-finala-mpfm-20-sept-2014-ora 14

Afla cum a decurs intalnirea baietilor cu Simona, Cristiana, Ionela si Elena, dar si ce alte lucruri s-au mai petrecut in competitie de-a lungul saptamanii care tocmai se incheie.

Un promo cu ceea ce veti urmari la Finala de astazi, gasiti aici

Scurt rezumat al emisiunii:

Saptamana aceasta baietii au avut ocazia sa cunoasca mai bine inca 4 fete alese de mame: Simona, Cristiana, Elena si Ionela. Singurele fete care nu au reusit inca sa vada baietii, cu exceptia lui Lucian, sunt Elly si Madalina.

Teodor a fost primul baiat care a avut ocazia sa cunoasca cele 4 fete alese de mame. Dintre ele a ales-o pe Ionela.

Stefan a ales-o la intalnire tot cu Ionela, dar cu gandul a fost tot la Roxana.

Catalin a ales-o la intalnirea cu cele 4 fete cu Cristiana. La cei doi a fost dragoste la prima vedere.

Nicolae a pus ochii pe Simona, pe care a dorit sa o cunoasca mai mult. Simona a avut si ea o impresie buna despre Nicolae.

Flavius a ales-o la intalnire pe Elena, dar au vorbit doar despre Raluca. Flavius a spus ca formeaza un cuplu cu Raluca.

Lucian a ales la intalnirea cu cele 4 fete, sa se cunoasca mai bine cu Elena, cu care si-ar dori sa formeze si un cuplu.

In urma intalnirii lui Danut cu cele 4 fete, el a ales-o pe Elena. Stiind ca fata era interesata de Lucian, el a regretat alegerea si a spus ca mai bine o alegea pe Ionela. Danut s-a aratat cam nehotarat in privinta numelui fetei cu care doreste sa formeze un cuplu.

Daniel a ales-o pe Ionela, in urma intalnirii cu cele 4 fete. Concurentul a fost sfatuit de Valentina sa aiba grija cum se comporta cu celalalte fete. Daniel a spus ca doreste sa o cunoasca mai bine doar pe Valentina.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Un comentariu la “Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 20 septembrie 2014, de la ora 14.00 – prima parte”

  1. 1
    elena Says:

    un n ivel f scazut in ceeace priveshte concurentzii……….pt d-na Mirela …… doamna protejatzi-va astazi la finala cred ca nu va SINTZEATZI PREA BINE ,,,,,, MULTA SANATATE SHI …..

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free