Danut-Elena-Lucian: trio-ul perfect? Cu cine va ramane concurenta?


danut-elena-lucian-mpfm4

Elena, cea mai controversata concurenta a sezonului 4, a pus pe jar inima a doi baieti din competitie. Prima oara pe cea a lui Lucian, iar a doua oara pe cea a lui Danut.

Duminica, atunci cand Lucian, fiul doamnei Nagie, si-a facut aparitia in Casa fetelor si a Mamelor, Elena a pus ochii pe el si nu l-a slabit din vorba pana la plecare, fiind mereu in prezenta lui.

La scurt timp, concurenta a marturisit ca-l place si ca ar fi interesata sa-l cunoasca mai bine. In acelasi timp si Lucian le-a povestit baietilor de Elena, pe care a spus ca o place foarte mult. In emisiunea de miercuri, concurentul si-a intarit cele spuse, spre bucuria mamei sale, care si ea la randul ei a placut-o pe Elena.

La scurt timp, Elena a inceput sa nu mai fie atat de sigura ca-l vrea pe Lucian si i-a spus doamnei Nagie, dar si fetelor ca si-ar dori sa cunoasca si restul baietilor.

Atat miercuri, cat si joi, ea impreuna cu Simona, Cristiana si Ionela s-au intalnit cu baietii. In urma acestor intalniri Elena a fost aleasa urmatorii baieti: Flavius, Lucian si Danut.

Singurul baiat cu care concurenta nu a empatizat deloc, ba chiar a avut parte de un schimb dur si ironic de replici a fost Cristian.

Pe Danut l-a placut din prima. Dupa ce l-a vazut, Elenei i s-au aprins calcaiele dupa el si le-a spus fetelor ca-si doreste sa-l cunoasca mai bine, fiind genul ei de baiat.

danut-elena-mpfm4

In emisiunea de vineri dimineata, Danut s-a aratat foarte rezervat in ceea ce priveste numele fetei pe care o place.

Vineri seara, Elena a fost pusa in postura de a alege un baiat cu care sa iasa la intalnire in afara Casei Mireasa pentru fiul meu. Alegerea ei a fost Danut. Cei doi au petrecut timp pretios la o sala de dans, unde au invatat cativa pasi pe ritmuri de dansuri moderne. Din pacate, la intalnire cei doi nu au reusit sa vorbeasca prea mult, din cauza muzicii si zgomotului de fundal prea puternic. Cu toate acestea, Elena i-a spus lui Danut ca nu este hotarata si ca va dori sa-l cunoasca mai bine atat pe el, cat si pe Lucian.

In urma intalnirii cu Danut, Elena nu s-a intors prea impresionata si a luat decizia de a se opri la Lucian. Concurenta i-a si facut aceasta marturisire doamnei Nagie, pe care a intrebat-o daca doreste sa o aiba ca si nora. Mama concurentului s-a aratat incantata si chiar a plans de fericire, dupa ce a aflat ca Elena l-a ales pe fiul ei.

elena-lucian-mpfm4

In Casa Baietilor, Danut s-a intors confuz de la intalnirea cu Elena. El a spus ca nehotararea ei, l-a facut sa fie mai rezervat. Concurentul le-a marturisit baietilor ca Elena si-a exprimat indecizia cu privire la el si la Lucian, spunandu-i ca va alege dupa ce ii va cunoaste mai bine in Casa Fetelor si a Mamelor, iar alesului ii va comunica decizia soptit la ureche. Danut le-a spus baietilor ca se teme de astfel de fete.

Ce parere aveti de decizia Elenei? Credeti ca ea si Lucian se potrivesc?

Articol realizat de Raluca

Un comentariu la “Danut-Elena-Lucian: trio-ul perfect? Cu cine va ramane concurenta?”

  1. 1
    majai gizella Says:

    buna sint ela din cluj eu aleg pe elena cu danuti sint cei mai frumosi

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free