Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 9 septembrie 2014, de la ora 12.00


mirela-emisiune-mpfm4-9-sept-2014-ora-12

Mireasa pentru fiul meu: Surprizele continua ! Astazi, de la ora 12:00, va dam intalnire cu baietii care au venit neinsotiti de mame !

Scurt rezumat al emisiunii:

Concurentii s-au acumodat foarte bine in competitie. Astazi au fost prezentati baietii fara mame in competitie.

Marian are o poveste de viata mai trista. A fost parasit si a crescut la casa de copii timp de 9 ani, dupa care a stat la bunici, impreuna cu ceilalti frati.

Marian este un tip calm si isi doreste o fata iubitoare si sincera, spunand ca aspectul fizic nu este foarte important pentru el.

Concurentul a avut o relatie de 4 ani si isi doreste sa-si gaseasca aleasa in competitie.

Danut este o fire intelegatoare si un om de cuvant. Isi doreste sa se puna la casa lui. A avut cateva relatii esuate. Din pacate, Danut si-a pierdut tatal la varsta de 16 ani si de atunci viata pentru el a fost mai grea.

Mama lui este profesoara si a fost putin mai exigenta cu el.

Danut nu-si doreste sa plece neinsurat din competitie.

Mihail a stat 9 ani in Spania.

Daniel

Cristian este orfan de ambii parinti. Are ca hobby-uri: actoria, sportul. Si-a luat viata in maini de mici. Cristian nu vrea sa plece din competitie necasatorit.

Alexandru are 22 de ani.  Nu isi doreste o fata geloasa si stresanta.  Vrea o sotie frumoasa, respectuoasa, fidela, bruneta.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca


Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free