MPFM4: Elena (25 ani) – Medgidia


elena-mpfm4

Elena are 25 de ani si este din Medgidia, judetul Constanta, dar locuieste in Bucuresti. Ii place sa calatoreasca, sa gateasca si sa urmareasca filme.

Sotul ideal ar trebui sa fie comunicativ, sincer si protector.

Concurenta se caracterizeaza ca fiind o fire toleranta, sensibila si increzatoare. Ea spera ca in aceasta competitie sa-si intalneasca printul.

Elena viseaza sa-si intemeieze o familie.

Ce parere aveti de concurenta Elena? Cu ce baiat credeti ca s-ar potrivi?

By Raluca

3 comentarii la “MPFM4: Elena (25 ani) – Medgidia”

  1. 3
    nicoleta Says:

    Elena o data desteapta frumoasa cu toate calitatile so sa stii da it I simt lipsa concurenta mea preferata find va as cult melodia lacrimile male sun pe ochi. Fred ca vom VB intro zi sa he cunoastem sa fii fericita so sa stii da nu team uitat

  2. 2
    ELENA TRANDAFIR Says:

    Draga Elena , din primul moment sunt fana ta , cred ca imi semeni si avem si acelasi nume. Si eu toata viata am spus lucrurilor pe nume indifenrent de consecinte. Nu am suportat clevetirile pe la colturi. Esti suuuuper !
    Formezi cu Lucian un cuplu de invidiat. Respect-o te rog si pe d-na Nagie, este o persoana foarte sensibila si buna . FITI TARI, SUNTETI CEI MAI FRUMOSI!!!!

  3. 1
    anisoara Says:

    Elena este cea mai increzuta concurenta pe care am vazut-o la aceasta emisiune din tooate editiile. Ar trebui sa stie ca in viata nu conteaza doar frumusetea fizica , aceasta frumuste este anulata complet de caracter. Dintre ea si Simona la prima vedere ai alege-o, dar ce diferenta de comportament este intre aceste doua domnisoare. Dupa 5 min, Simona te fascineaza …pe cind Elena…te dezamageste. Pacat!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free