Pregatirile pentru nunta MPFM3, de la ora 17.00


alina-emisiune-mpfm3-30-aug-2014-ora-17

Scurt rezumat al celor intamplate:

Atat fetele, cat si baietii se pregatesc pentru Marea Finala. Tot de la ora 17.00 nu au lipsit cele mai importante si frumoase momente din competitia MPFM3.

Cuplurile ramase in competitie sunt separate pana la nunta, si foarte nerabdatoare sa se revada.

Baietii au dorit sa le transmita cateva mesaje familiei si celor dragi. Cu totii sunt nerabdatori sa se revada cu acestia in Marea Finala din aceasta seara.

Concurentii au avut ocazia de a revedea secvente de la preselectia de anul trecut.

Andrei a recunoscut ca iubita lui, Cristina, este singura si ultima blonda din viata lui.

Fostii concurenti au revenit in competitie, pentru a participa la petrecerea organizata cu ocazia Marii Finale. Doamna Daniela si Gina au pasit primele. La scurt timp si Alin a intrat in camera in care se aflau deja cei patru baieti din cupluri.

Alin a dat vestea cea trista, el si Gina nu mai formeaza un cuplu. Acesta a dat de inteles ca el este de vina si ca doreste sa-si retraga toate afirmatiile facute luni in emisiune.

Alin a marturisit ca el a exagerat putin, cand a spus ca Gina a sarit pe el in camera de hotel. Fostul concurent nu simte ca relatia cu Gina va merge, de aceea a dorit sa puna punct acum si nu mai tarziu.

Doamna Daniela este de parere ca Alin s-a luat dupa gurile rele din afara competitiei, care au spus ca el ar dori de fapt masina Ginei.

Andrei l-a intrebat pe Alin in direct daca este sau nu adevarat ca Oana si Laur au intretinut relatii intime in competitie.

Alin: “Daca nu vreau sa vorbesc, nu inseamna ca in Casa Mireasa pentru fiul meu nu se intampla lucruri care nu se vad!”

Alin a marturisit ca in camera galbena, in momentul in care toata lumea doarme, camera se intoarce, iar acolo se poate petrece orice incalcare din regulament.

Spiritele s-au incins din nou pe ultima suta de metri de finalul competitiei. Andrei si-ar dori ca Alin sa spuna tot adevarul, insa acesta prefera sa se abtina. Alin a fost deranjat de faptul ca Andrei doreste adevarul acum si nu cand el era inca in competitie.

Andrei: “Alin, esti la fel de fals ca prietenul tau, Laur!”

Mariana si Grigore au revazut momente de la preselectia de anul trecut.

Desi doamna Daniela a simtit o racire intre ea si Constantina, cele doua si-au cerut iertare si s-au imbratisat.

Bunica, doamna Maria, impreuna cu Marianita au pasit si ele in competitie pentru a fi prezente la petrecerea de la Marea Finala.

Doamna Maria a spus ca ii sustine pe Raymond si Constantina in Marea Finala. Bunica este dezamagita de declaratii Oanei, facute saptamana trecuta.

Laurentiu, fostul concurent, si-a facut si el aparitia in camera de pregatiri a baietilor pentru nunta. El a dorit sa-l ajute pe Raymond sa se barbiereasca. Fostul concurent a declarat ca isi sustine singurul prieten care i-a mai ramas in competitie, adica pe Raymomd.

Alin si-a cerut scuze public in fata lui Andrei, el declarand in direct ca nu a marturisit nimic de frica sa nu pateasca ceva, el fiind amenintat de catre cineva de afara.

Alin: “De fata cu mine, Oana si Laur au intretinut relatii intime!”

Alin a marturisit ca si Gina era de fata in acele momente. Gina a recunoscut si ea aceleasi lucruri declarate de Alin.

Oana si Laur au revazut momente de la preselectia de anul trecut.

Laur legat de Oana: “O sa facem casa!”

Denisa si Florina au venit si ele la petrecerea data in Marea Finala. Florina a declarat ca in afara competitiei nu are un iubit.

Denisa a recunoscut ca ea si Robert nu sunt impreuna si au ramas amici. Denisa este implicata in prezent intr-o relatie.

Andrei catre Cristina: “Deabia astept sa-ti spun te vreau!”

Raymond si Constantina au revazut momente de la preselectia de anul trecut.

Aurelian, fostul concurent, a venit pentru a le fi alaturi concurentilor finalisti in Marea Finala. El sustine cuplul Andrei-Cristina.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free