Marea Finala MPFM3 din 30.08.2014, ora 20.30


mirela-marea-finala-mpfm3-30-aug-2014-ora-20.30

Cine sunt finalistii, cine sunt marii invingatori, dar si marii invinsi, ramane de vazut, incepand cu ora 20:30, in cadrul Marii Finale, o editie incarcata de emotii, adrenalina, suspans, dar si multe surprize.

Anda Adam, Maria Buza si Alex Mataev ii vor incanta pe finalisti, dar si pe telespectatori cu recitaluri de exceptie in cadrul Marii Finale MPFM3 de la Antena 1.

Scurt rezumat al emisiunii:

Cele patru cupluri ramase in competitie au dansat valsul miresei si si-au prezentat pe rand povestile de dragoste.

Situatia financiara a concurentilor: Andrei – 11.916 lei, Cristina -11.916, Raymond – 2.416 lei, Constantina – 2.416 lei, Grigore – 3.666 lei, Mariana – 14.416 lei, Oana – 13.250 lei, Laur – o lei.

Nominalizarile au continuat. In aceasta seara au avut loc doua eliminari.

Emisiunea de astazi nu a fost lipsita de o mica retrospectiva cu momente amuzante si conflictuale de pe parcursul competitiei.

De asemenea, s-a facut si o statistica a tuturor lucrurilor consumate in competitie.

Mama Constantinei si mama lui Raymond au dorit sa-si spuna cuvantul cu privire la copiii lor.

Mama lui Raymond a spus ca decizia le apartine, iar ei ii vor sustine. Mama Constantinei este increzatoare in faptul ca Raymond o va lua de sotie pe fiica ei in afara competitiei.

Constantina i-a adresat intrebarea mamei lui Raymond daca doreste sa fie mamica ei, dar a vrut sa asigure telespectatorii ca ea si Raymond nu vor face nunta in aceasta seara, iar daca ar iesi Mireasa Competitiei, premiul se va imparti intre finalisti.

Mama Marianei si sora lui Grigore au dorit sa-si spuna punctul de vedere cu privire la casatoria dintre Mariana si Grigore.

Doamna Draga este de acord cu casatoria celor doi.

Sora lui Grigore: “O fata mai buna ca Mariana nu putea gasi!”

Mama lui Laur, dar si mama Oanei au dorit sa-si dea cu parerea legat de ultimele intamplari dintre Oana si Laur.

Mama Oanei a declarat ca nu o cunoaste pe mama lui Laur si nici nu isi doreste acest lucru. Mama lui Laur a justificat cele spuse de mama Oanei, cu faptul ca nu stia in ce relatii sunt Oana si Laur in prezent.

Doamna Dorina, mama Oanei nu a mai dorit sa vina alaturi de mama lui Laur si in locul ei s-a prezentat tatal Oanei, domnul Ilarica.

Tatal Oanei a fost foarte suparat pe faptul ca nu a putut lua legatura cu fiica lui, atatea luni, din cauza ca i s-a interzis acest lucru. Domnul Ilarica nu este de acord cu relatia fiicei lui cu Laur.

Tatal Oanei sustine ca a fost foarte judecat pentru ca nu a facut nimic pentru fiica ei, insa el a spus ca nu i s-a permis acest lucru. Parintii Oanei sunt de parere ca fiica lor a fost umilita in aceasta competitie.

Andrei s-a simtit atacat in direct de mama lui Laur.

Mama Oanei a cerut cu disperare mesajul transmis telefonic fiicei in competitie. Familia Oanei este distrusa de cele intamplate cu fiica lor in competitie.

Mama Oanei despre Laur: “Ne-a tradus pe toti un copil! Suntem distrusi!”

Tatal Oanei este de parere ca fiica ei este victima lui Laur.

Oana a refuzat sa o intrebe pe mama lui Laur, daca doreste sa fie mama ei. Doamna Lili a spus ca oricum o place pe Oana.

Atat mama lui Andrei, cat si mama Cristinei s-au reunit pentru a-si da cu parerea legat de relatia si casatoria copiilor lor. Mama lui Andrei a marturisit ca nu a fost nicio secunda impotriva relatiei fiului ei cu Cristina.

Mama Cristinei: “In Andrei am gasit o Cristina, iar in Andrei o Cristina!”

Cele doua mame si-au strans mana si s-au imbratisat, iar mama lui Andrei a raspuns afirmativ intrebarii Cristinei daca doreste sa fie mama ei.

Raymond si Constantina nu au dorit sa se casatoreasca in Marea Finala.

Oana si Laur nu au dorit nici ei sa faca o nunta in Marea Finala.

Andrei si Cristina sunt mai mult ca siguri ca vor sa se casatoreasca in competitie. Sora Cristinei si fratele lui Andrei au fost martorii lor.

Andrei si Cristina au spus DA. Le uram si noi Casa de piatra!

Mariana si Grigore au hotarat sa se casatoreasca in Marea Finala. Ambii au spus cu tarie DA. Martorii lor au fost sora lui Grigore si sotul acesteia.

Iata nominalizarile concurentilor:

Raymond l-a nominalizat pe Laur, Oana l-a nominalizat pe Grigore, Andrei l-a nominalizat pe Laur, Cristina l-a nominalizat pe Laur, Laur l-a nominalizat pe Grigore, Constantina l-a nominalizat pe Laur, Mariana l-a nominalizat pe Laur, Grigore l-a nominalizat pe Laur.

Laur nu s-a aflat in clasamentul celor protejati si a fost eliminat din competitie.

Ultimul concurent eliminat din acest sezon este: Grigore. El va pleca acasa cu 10.000 lei.

In randul fetelor protejate: locul 4 cu 10% din voturi s-a clasat Mariana, pe locul 3 cu 12% s-a clasat Cristina, pe locul 2 cu 14, 3% s-a clasat Oana, iar primul loc ca si Mireasa Sezonului cu 22, 2% din voturi este Constantina.

Andrei si Cristina au fost alesi pentru un pictorial la deschiderea revistei Ghidul miresei.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free