Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 26 august 2014, de la ora 11.10


mirela-emisiune-mpfm-26-aug-2014-ora-11.10

Mireasa pentru fiul meu: Marea Finala se apropie cu pasi repezi, dar concurentii mai au multe de spus. Descoperiti ce dispute provoaca tensiuni dar si ce secrete mai ascund acestia, astazi, de la ora 11:10.

Scurt rezumat al emisiunii:

Oana a primit un mesaj venit de la o telespectatoare, prin care aceasta ar fi dat de inteles ca Oana a incercat sa-si taie venele si sa-l santajeze pe Laur cu acest lucru. Oana a negat totul in emisiunea de astazi.

Declaratii de dragoste dintre Andrei si Cristina au fost inlocuite de reprosuri si nemultumiri. Cristina: “Stiu ca Andrei ma iubeste, dar nu mai este la fel de tandru ca la inceput!”

Oana si Laur au purtat o discutie secreta legata de sustinatoarele lor. El a spus ceva denigrator la adresa Ruxandrei, care a dorit sa intervina telefonic pentru a lamuri lucrurile. Aceasta a spus ca tot ce a declarat Laur nu este adevarat.

Oana a spus ca Ruxandra a venit la petrecerea burlacitelor deghizata cu o peruca si i-a transmis mai multe mesaje contradictorii. Oana a marturisit ca Eva P. a amenintat toate sustinatoarele, pentru a se retrage.

Sustinatoarea Ruxandra este convinsa ca Oana si Laur au incalcat regula 25.

Laur a spus ca Oana a facut o greseala crezand in mesajele venite din partea sustinatorilor, iar ea s-a lasat manipulata.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free