Alin si Gina formeaza un cuplu! Afla cum a inceput povestea lor de dragoste


alin-gina-mpfm-3

La Finala de sambata, atat Gina, cat si Alin impreuna cu doamna Daniela au parasit competitia. Toti isi doreau sa ajunga in tabloul final, dar din pacate nu au avut norocul sa fie destul de votati pentru a ramane in concurs pana in Marea Finala.

Desi au plecat separat, in emisiunea de astazi de la ora 14.00, Alin si Gina au revenit ca si invitati speciali tinandu-se de mana. Ei au anuntat ca formeaza un cuplu, ba mai mult s-au si sarutat pentru a demonstra acest lucru.

Atat Alin, cat si Gina s-au remarcat in competitie ca fiind persoane linistite si putin retrase. Desi multi le-au sugerat sa formeze un cuplu, acestia nu au dorit acest lucru, pentru a nu lasa loc de interpretari.

La inceputul competitiei primul baiat ales de Gina a fost chiar Alin, dar cursul competitiei nu a reusit sa-i aduca impreuna ca si un cuplu. Cu toate acestea faptul ca ambii au ramas singuri, i-a unit usor, usor si in ultima perioada au petrecut foarte mult timp impreuna, reusind sa se cunoasca asa cum poate nu au facut pe tot parcursul competitiei matrimoniale.

Alin a recunoscut in emisiunea de astazi ca Gina i-a propus in competitie sa formeze un cuplu, insa el a refuzat, crezand ca face acest lucru din complezenta. Dupa Finala de sambata, Alin s-a convins de sinceritatea Ginei in ceea ce-l priveste.

Ajungi la hotel, dar cazati in camere separate, Gina si-a facut curaj si a batut la usa lui Alin, caruia i-a sarit in brate si i-a marturisit iubirea pe care a inceput sa i-o nutreasca de ceva timp din competitie. Dupa acel moment, Alin si Gina au hotarat sa porneasca impreuna ca si un cuplu.

In emisiunea de astazi, cei doi erau foarte fericiti, ba mai mult decat atat isi faceau si planuri de viitor impreuna.

Competitia matrimoniala si-a atins scopul in ceea ce-i priveste. Chiar daca nu au reusit sa ajunga pana in Marea Finala, Alin si Gina s-au gasit unul pe altul. Gina a castigat o masina de aproximativ 30.000 euro, iar Alin impreuna cu doamna Daniela 10.000 lei.

alin-gina-mire-si-mireasa-mpfm3

Le-ar sta bine in postura de mire si mireasa?

Alin si Gina sustin in Marea Finala cuplul Andrei-Cristina.

Iata mesajele pe care cei doi le-au lasat sustinatorilor, cu putin timp dupa ce au parasit competitia matrimoniala:

Alin:va multumesc din suflet la toti cei care ne-au indragit si care au vb cu mn in aceasta dimineata…..va multumesc din suflet k ne-ati sustinut 1 an de zile si poate a-ti si cheltuit niste banuti cu noi……am rezistat pana aproape de final…din pacate nu s-a putut mai mult…sper k nu am dezamagit pe nimeni….suntem oameni simpli,linistiti si cu bun simt spun eu…..va iubim din suflet si va multumim pt tot….vom tine legatura cu toti cei care vor dori asta…va pupa si va saluta alin si doamna daniela”

Gina: Acum aproape un an de zile am pasit increzatoare pe un drum, la sfarsitul caruia am sperat ca voi gasi implinirea, fericirea si jumatatea.. Poate am dat dovada ca sunt introvertita, tacuta si poate uneori ca imi lipseste curajul sa imi exprim sentiemntele in cuvinte, dar asta nu inseamna ca sunt un om slab sau ca nu pot face diferenta intre bine si rau..Aceasta experienta m-a calit, m-a schimbat in bine, am devenit mai puternica si mai stapana pe mine si am invatat cum sa-mi fac scut impotriva pietrelor pline de rautate ale unora din jur…Fara voi, multi..putini, dar extrem de importanti, nu as fi reusit sa ajung pana aici..nu as fi reusit fara energia voastra pozitiva si fara incurajarile pe care mi le-ati transmis.Voi ati fost o mica forta, care de fiecare data cand am avut nevoie, a fost acolo…ati fost langa mine la bine si la rau…Nu stiu cum sa va multumesc pentru creditul pe care mi l-ati acordat, pentru rabarea de care ati dat dovada atata timp…Dragi sustinatori, dragi oameni care v-ati regasit in ceea ce sunt eu, dragi suflete care ati empatizat cu mine..Va multumesc sincer si sa ne auzim numai de bine!…Gina..”

Articol realizat de Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free