STOP! Alin isi doreste sa ajunga in tabloul final


alin-si-doamna-daniela-mpfm3

Alin si doamna Daniela, impreuna cu Gina se afla in cursa de eliminare. Desi ambii concurenti isi doresc sa ramana in continuare in competitie, Alin se simte mult mai indreptatit fata de Gina. El considera ca masina castigata de concurenta in competitie este un motiv mai mult decat suficient pentru ca ea sa-si ceara eliminarea.

La fel ca si Gina, nici Alin nu si-a gasit jumatatea in aceasta competitie. Desi a avut mai multe fete pe care le-a placut si a facut chiar un cuplu de cateva ore cu Iulia, fosta concurenta a acestui sezon, Alin a spus “STOP” la fete si parca acest cuvant l-a ghidat pana in prezent in acest concurs.

Alin s-a remarcat in aceasta competitie, ca fiind un concurent linistit si putin neinteles de catre ceilalti, dar asta nu l-a impiedicat sa continue lupta de a ajunge pana in Marea Finala.

Doamna Daniela este singura mama ramasa in concurs. Ea s-a remarcat in aceasta competitie, ca fiind o femeie sufletista, o mama devotata si o persoana buna si intelegatoare. Doamna Daniela nu a fost niciodata adepta certurilor si a reusit sa se ataseze de fiecare concurent in parte, vazandu-i pe acestia ca pe copiii ei.

Alin a recunoscut faptul ca desi nu si-a gasit jumatatea in concurs, doreste sa ramana pentru banii pe care ii poate castiga la final. In prezent, Alin si doamna Daniela detin in jur de 25.000 lei.

Daca vor fi votati sa ramana in competitie dupa ziua de sambata si daca vor ajunge in Marea Finala, acestia mai poti castiga inca 10.000 lei, daca vor fi ultimii eliminati din concurs.

In schimb, daca Alin pleaca sambata din competitie, el va pierde suma de 15.000 lei, care se va imparti intre cuplurile care l-au numit si va pleca din concurs doar cu cei 10.000 lei castigati de doamna Daniela.

Articol realizat de Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free