“GINA este o fata minunata si cu suflet bun” Afla cine are aceasta parere despre concurenta!


gina-mireasa-mpfm3

Gina este o concurenta care s-a remarcat inca de la inceput ca fiind o fire linistita si poate “prea cuminte” pentru aceasta competitie. Chiar daca nu si-a gasit jumatatea, Gina nu a dorit sa renunte la visul de a se afla in tabloul final al emisiunii.

Participarea in aceasta competitie a scos la iveala o Gina nu doar cuminte si linistita, ci si foarte puternica si ambitioasa, care a reusit pana in prezent sa castige o masina de zeci de mii de euro. Desi multi sunt de parere ca ea nu ar mai avea ce cauta in concurs, dorinta de a lupta pana la capat, mai exact pana in Marea Finala, este mult prea mare.

Gina se afla pentru a doua oara consecutiv in cursa de eliminare. Daca acum 2 saptamani telespectatorii au dorit sa o pastreze in casa, de aceasta data cand in cursa se afla si Alin impreuna cu doamna Daniela, lucrurile nu mai stau la fel, iar lupta devine din ce in ce mai grea.

Pe langa dorinta de a purta rochia de mireasa, Gina isi doreste sa fie ultima care pleaca in Marea Finala, pentru a salva un cuplu de la eliminare.

Desi se simte singura si neputincioasa in lupta de castigare a voturilor necesare ramanerii in competitie, Gina are un aliat de nadejde. Roger, admiratorul ei infocat, ii este alaturi 100% si incearca sa o sustina si sa-i convinga pe ceilalti, ca ea chiar merita sa ajunga pana in Marea Finala.

roger-npm3-admiratorul-ginei-mpfm3

Iata cateva dintre mesajele postate de Roger pe Antena Play:

“Pentru cei ce au ramas cu o impresie gresita va spun eu in premiera ca GINA este o fata minunata si cu suflet bun .Va spun ca am observat multe in ochii ei >Dorea sa spuna multe dar nu avea timp la dispozitie ca trebuia sa ies din emisiune VOTATI-O SA RAMANA.”

“Cred ca toti concurentii merita sa ajunga in finala impreuna cu GINA . ATI VAZUT CU TOTII ca este o fata sufletista si a multumit la toti care ati votat-o”

“Sa nu uitati sa VOTATI GINA pentru a-si indeplini visul , acela de a se imbraca in mireasa . :)

Roger a avut insa si o nelamurire: “Pana la urma voi cine credeti ca este prietena GINEI ? OANA sau CONSTANTINA ?”

Daca Gina se salveaza si de aceasta data de la eliminare si reuseste sa ajunga pana in Marea Finala si sa plece ultima, ea ar putea castiga, pe langa masina, si cei 10.000 lei promisi ultimului concurent eliminat din competitie.

Articol realizat de Raluca

Un comentariu la ““GINA este o fata minunata si cu suflet bun” Afla cine are aceasta parere despre concurenta!”

  1. 1
    Roger Says:

    VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!VOTATI SA PLECE GINA!!!!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free