Andreea dezminte zvonurile cu privire la disparitia ei!


andreea-mpfm-sezon3

Andreea, fosta concurenta MPFM3, a recunoscut faptul ca a plecat de acasa din motive personale si ii roaga pe toti sa stea linistiti pentru ca ea este ok. Iata mesajul pe care Andreea l-a postat de curand pe contul sau de facebook:

“Buna seara, va rog sa nu mai speculati atat (unii dintre voi) si sa nu va mai luati dupa ce spun altii, nu am fugit cu nimeni, nu s-a intamplat nimic rau, pur si simplu am plecat din motive personale, totul a pornit de la dna. detectiv Nicole, care a ”crezut” ca as fi fugit cu vreun baiat, in lipsa de ocupatie probabil toti spunem prostii, nu a facut decat sa agite spiritele, in fine … Va rog sa nu mai distribuiti acea poza ca n-are nici o treaba, si e urat sa implicam alte persoane in ”circul” asta, deja e o situatie de toata jena sa n-o facem si mai rau … Pentru cei care sunt ingrijorati, stati linistiti ca sunt foarte bine, linistita … Si va multumesc pentru sprijin ca de obicei. O noapte linistita !!!”

Articol realizat de Raluca

Un comentariu la “Andreea dezminte zvonurile cu privire la disparitia ei!”

  1. 1
    Adriana Says:

    Andreea, nu iese fum fara foc ! Am regretat plecarea ta din concurs ; esti o fata frumusica, inteligenta, mult bine iti doresc !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free