Andreea, fosta concurenta de la MPFM3, a plecat de acasa, iar tatal ei este disperat sa o gaseasca?


andreea-mpfm3

Potrivit spuselor tatalui, Andreea ar fi fugit de acasa joi dimineata cu un taxi cu numere de Sibiu, iar de atunci nu s-a mai intors. Domnul Daniel, tatal fostei concurente este foarte disperat si isi doreste cu ardoare ca fata lui sa il contacteze pentru a stii ca este bine.

Tatal Andreei isi striga disperarea pe facebook in speranta ca o va gasi pe fiica lui, despre care banuieste ca ar fi tinuta sechestrata de un baiat, care se presupune a fi iubitul ei.

UPDATE: Potrivit unor informatii neoficiale, se pare ca Andreea este bine.

Mama concurentei a confirmat plecarea Andreei de acasa, motivul fiind chiar tatal ei vitreg. Iata mesajul pe care mama fostei concurente l-a postat ieri pe contul sau de facebook: “VREAU SA FAC O PRECIZARE…ANDREEA NU A FUGIT DE ACASA ,NU ESTE DISPAUTA…PUR SI SIMPLU A PLECAT PT. CA NU MAI SUPORTA SA FIE JIGNITA,SA FIE PURTATA PE LA TOATE TELEVIZIUNILE SA SA FIIIE TINUTA IN CENTRUL ATENTIEI INDIFERENTCUM SI IN CE FEL…SI S-A SATURAT SA MA VADA JIGITA,DATA AFARA DIN CASA DA CATE ORI AVEA DOMNUL STEFAN NERVI….IN LOC DE UN DIALOG CIVILIZAT URLA ,NE JIGNEA SI NU MAI VREM O ASEMENEA VIATA….VA MULTUMESC PT ATENTIA ACORDATA”

In schimb, mesajele pe care le-a postat tatal concurentei sunt acestea:

“ANDREEA,copila mea e in nesiguranta,ea nu ar sta fara sa ma sune,eu am crescut o fata educata ,cu bun simt.Cred ca acest baiat,CRISTI sau SILVIU,din SIBIU,o tine sechestrata,copila mea m-ar suna,sa stie daca sunt bine,daca vreau sai aud glasul,draga tatii,suna-ma,TATA”

“Oare acest baiat are parinti?daca da,nu inteleg cum de nu il invata sa o lase pe ANDREEA,sa ia legatura cu mine,tatal ei.Va rog pe toti cei ce aveti prieteni din SIBIU, sa distribuiti postarea,in speranta ca poate o recunoaste cineva,pe fiica mea,ANDREEA.Refuz sa cred ca am crescut un copil,care a fugit de acasa si m-a scos din viata ei,fiica mea stie ca 18 ani nu am abandonat-o,m-am facut pres in fata ei,am crescut-o ca pe un bibelou,toata tineretea mea,i-am daruit-o,nu vreau sa cred ca mi-am irosit viata,crescind o straina.Bibiluta mea,te rog suna-ma,sunt darimat,la un pas de nebunie,nu stiu ce sa ma fac,astept telefon,ceva,cu drag TATA”

Zvonurile spun ca Andreea nu ar mai fi suportat tensiunile de acasa si ar fi decis sa fuga la iubitul ei in Sibiu, insa tatal fostei concurente neaga totul si spune ca nu s-ar fi certat cu fiica lui si nu intelege de ce aceasta a decis sa plece de acasa.

Se stie foarte bine ca povestea de viata a Andreei nu a fost deloc usoara, iar parintii ei au facut mari sacrificii pentru ca ea sa duca o viata buna si fara lipsuri.

De joi dimineata tatal fostei concurente este disperat sa-si gaseasca fiica sau macar sa primeasca o veste de la ea, pentru a stii ca este bine.

De cand s-a raspandit vestea disparitiei Andreei, tot mai multe persoane, printre care sustinatori, dar si fosti concurenti fac tot posibilul sa o gaseasca. Mai mult decat atat, Robert, fostul concurent a postat ieri seara pe contul sau de facebook, urmatorul mesaj: “Andreea este bine…asa ca nu aveti de ce sa va ingrijorati…mi-a trimis mesaj…v-am pupat de noapte buna…”

Cu toate acestea, Andreea nu si-a contactat tatal, care o cauta in continuare. Tatal concurentei roaga pe toti cei care stiu unde se afla fiica lor si au vesti despre ea, sa il contacteze la numarul de telefon: 0720427033.

Domnul Stefan, tatal fostei concurente, sustine ca i-a contactat si pe cei de la Mireasa pentru fiul meu, pentru a reusi sa o gaseasca pe Andreea, dar in zadar. Fosta concurenta este de negasit.

Andreea a fost concurenta de Mireasa pentru fiul meu – sezonul 3 timp de aproximativ 3 luni si jumatate. Ea a intrat in competitia matrimoniala cu speranta ca-si va intalni marea iubire, dar din pacate nu a avut noroc. De curand, ea a participat si la emisiunea de cultura generala “Te pui cu blondele”.

Articol realizat de Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free