Reactiile Ginei in urma desemnarii ei ca si castigatoare a masinii


reactia-ginei-dupa-castigarea-masinii

Dupa 3 zile si 3 nopti de anduranta, ieri, la ora 20.00, Gina a fost desemnata castigatoarea masinii. Concurenta a rezistat in picioare cu mana pe masina aproape 77 de ore.

Gina ramasese in cursa alaturi de doamna Daniela, care a rezistat si ea destul de bine, avand in vedere diferenta de varsta. Din pacate, rapusa de oboseala, doamna Daniela, a facut de doua ori gestul de a ridica ambele maini de pe masina, fara sa isi dea seama, chiar inainte de ultima pauza pe care Adrian Nartea o anunta. Gestul cu greseala ei il gasiti aici

La intoarcerea din pauza, doamna Daniela a fost eliminata din proba, iar Gina a fost desemnata castigatoarea masinii. Concurenta a izbucnit in lacrimi de fericire, apoi a dorit sa-i multumeasca mamei sale, pentru incurajarile primite in urma convorbirii telefonice avute cu aceasta.  Gina a recunoscut faptul ca incurajarile mamei au intarit-o si i-au dat forta sa continue proba. La scurt timp, Gina a fost chemata pentru a da un interviu. Momentul desemnarii Ginei ca si castigatoare, dar si reactia ei le gasiti aici

In urma participarii in aceasta ultima proba de anduranta, Gina a reusit sa-si atraga foarte multi simpatizanti, care au cunoscut-o in aceste zile cat nu au reusit sa o cunoasca de la inceputul competitiei si pana acum. Concurenta a doborat toate asteptarile si a reusit sa arate ca este foarte puternica si ambitioasa.

La ultima proba in cursa pentru castigarea masinii au participat doar sase concurenti intre care s-a dus o lupta destul de grea: proba andurantei. Concurentii au picat rand pe rand, pana la ultimul.

Primul care a clacat a fost Alin, dupa aproape 22 de ore de rezistat in picioare. El nu a mai suportat durerile de spate si a abandonat cursa.

La 8 ore diferenta, Oana a fost descalificata pentru un moment de neatentie.

Urmatorul care a zis pas ultimei probe pentru castigarea masinii a fost Raymond, dupa 50 de ore de indurat. Pe acesta l-au lasat picioarele si a fost nevoit sa renunte.

La doar 10 ore diferenta, Constantina a fost descalificata din aceleasi motive ca si Oana. Oboseala acuta si-a spus cuvantul in cazul ei.

Desi nimeni nu se astepta la asa ceva, doamna Daniela a fost ultima concurenta in cursa pentru castigarea masinii care a fost eliminata dupa 76 de ore de indurat. Din pacate, oboseala a rapus-o si pe ea, facand-o sa greseasca.

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “Reactiile Ginei in urma desemnarii ei ca si castigatoare a masinii”

  1. 2
    Admin Says:

    multumesc, Adriana! te pup

  2. 1
    Adriana Says:

    …… Felicitari Gina ! Ma bucur enorm pentru victoria ta .
    Perseverenta, rabdatoare, extrem de concentrata si foarte, foarte atenta, iata componentele victoriei obtinuta de Gina. Bineinteles, cu ajutorul lui Dumnezeu, care a tinut-o sanatoase toate aceste zile!
    .. Felicitari si mamei Daniela dar si celorlalti concurenti , care au participat la aceasta proba .
    …… Felicitari Raluca pentru articol !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free