Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 24 mai 2014, de la ora 17.00 – partea a doua


mirela-finala-mpfm-24-mai-2014-ora-17

Scurt rezumat al emisiunii:

Partea a doua din Finala saptamanala a inceput cu nominalizarile concurentilor.

Iata care au fost nominalizarile lor: Cristina – Corina; Mariana – Corina; Gina – Corina; Corina – Oana; Laura – Corina; Oana – Viorel; Constantina – Corina; Doamna Daniela si Alin – Laura; Doamna Aurica si Viorel – Corina; Laur – Viorel; Grigore – Corina; Raymond – Corina; Andrei – Corina;

Concurentii propusi pentru eliminarea au fost: Corina – 9 nominalizari; Viorel – 2 nominalizari; Laura – 1 nominalizare; Oana – 1 nominalizare.

Gina, doamna Daniela si Constantina au avut parte de o surpriza in timpul cursei pentru castigarea masinii puse in joc. Ele au primit incurajari si sfaturi din partea familiilor printr-o convorbire telefonica cu acestia.

Sustinatorii au trimis mesaje despre cele intamplate in competitie in mediul virtual.

Constantina a interpretat faptul ca Andrei s-a bucurat cand ea a fost eliminata din cursa pentru castigarea masinii, insa el a negat acest lucru.

Dupa exact 76 de ore si 26 de minute de la startul probei, Gina a castigat masina pusa in joc, iar doamna Daniela a fost eliminata in urma unei greseli.

Doamna Daniela a primit un voucher in valoare de 1000 de lei pentru efortul de a rezista atat de mult in cursa pentru masina.

Doamna Paulina, bunica lui Alin, impreuna cu matusa acestuia, au venit in platoul emisiunii pentru a-i incuraja pe doamna Daniela si Alin.

Acestia si-au exprimat nemultumirile cu privire la conflictul dintre Raymond si Alin.

Doamna Daniela: “Raymond ai multa rautate in tine!”

Oana a iesit pe primul loc in randul concurentilor protejati. Pe locul al II-lea a iesit Laur, pe locul al III-lea s-a clasat Constantina, pe locul al IV-lea Raymond, iar pe ultimul loc in randul celor protejati s-a clasat Andrei.

Concurentii au fost nevoiti sa aleaga pentru cursa de eliminare intre Viorel si Corina. Majoritatea au ales-o pe Corina, astfel aceasta a ramas singura in cursa pentru eliminare.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free