Situatie fara precedent la Mireasa pentru fiul meu! Un concurent impreuna cu mama lui au parasit competitia!


concurenti-mpfm3

Un zvon circula acum pe internet, iar pe Antena Play concurentii vorbesc deja despre plecarea lor. Dupa ce in emisiunile de ieri, Traian a clacat si a refuzat prezentarea in Casa Fetelor si a Mamelor, in aceasta seara el si mama lui au parasit competitia matrimoniala. Prin ce metode nu se stie inca!

iuliana-traian-mpfm3

In ultima perioada, Traian a cerut in nenumarate randuri sa plece acasa, incercand sa o convinga pe mama lui ca ar trebui sa plece din competitie, insa doamna Iuliana nu l-a ascultat.

Depresia si iesirile necontrolate din ultima perioada, l-au adus pe Traian in pragul disperarii si al dorintei de fi liber.

De curand, pe internet s-a adus din nou in atentie discutia in limba spaniola dintre Traian si doamna Iuliana, in care vorbeau despre modalitatea de a strica lucrurile dintre el si iubita lui, in cazul in care nu ar mai vrea sa ramana in competitie. Credeti ca ar avea vreo legatura cu ceea ce s-a intamplat in aceasta seara cu cei doi?

Desi a acceptat cu greu prezenta in emisiunea de la ora 14.00, Traian a fost foarte rece cu Corina, cu care nu a vorbit si nici nu s-a tinut de mana. De asemenea, inainte ca Traian sa vina in Casa Fetelor in emisiune, doamna Iuliana i-a spus acestuia in mai multe randuri “vom pleca acasa”.

In cursul zilei de ieri, Traian a cerut sa stea de vorba cu cei din productia emisiunii, carora se pare ca le-ar fi cerut eliminarea.

Ce credeti ca se va intampla cu relatia dintre Traian si Corina? De ce credeti ca Traian si doamna Iuliana ar fi recurs la acest gest?

Articol realizat de Raluca

10 comentarii la “Situatie fara precedent la Mireasa pentru fiul meu! Un concurent impreuna cu mama lui au parasit competitia!”

  1. 10
    corina georgiana Says:

    sustin cuplul Corina si Traian,sun bacauanca ca si Corina,o iubesc enorm. Trebuie sa aiba incredere in Traian pentru ca el o iubeste…iar Andrei si Cristina sa lese la oparte ptr k Traian are dreptate. Cory si Traian va iubim!

  2. 9
    aly Says:

    cine are fb lui traian si al marianitei??mi-l da-ti si mie?

  3. 8
    aly Says:

    cine are fb lui traian si al marianitei?

  4. 7
    floryyy Says:

    Tot ce s-antamplat cu TRAIAN & CORINA este numai din cauza eschimosului nesuferit de andrei care in nenumarate randuri l-a tot atacat pe TRAIAN si s-a laudat ca-l va distruge si mai mult o mai ataca si pe CORINA ….Acest eschimos hidos care-ti face greata numai cand il vezi ca deschide gura da sa mai fii ptrietenul sau iubita lui , astept momentul cand si mahalagioaica de cristina v-a fugi mancand pamantul de acest eschimos hidos si prost de andrei ….Acesti doi mahalagii eschimosul andrei si pitipoanca cristina sunt ca si mosul cu verisoara lui mai mica , acest eschimos andrei frustrat este f f f invidios pe TRAIAN din mai multe motive ; odata ca este mai frumos si mai destept ca si el , are iubita mult mai frumoasa , desteapta , se comporta f f f frumos cu TRAIAN , il iubeste cu adevarat , deci intr-un cuvant este mult mult superioara mahalagioaicei cristina si TRAIAN este superior eschimosului andrei ….Acest individ nu i-a convenit vazand cat de urat se comporta asa zisa lui iubita cu el , cum il jigneste de cate ori are ocazia ii este scarba de el sa-l sarute numai in fata camerelor , ptr sustinatori si cadouri il pupa , el vede si simte ca nu-l iubeste ci sta numai din complezenta cu el …Abia astept sa vad ziua in care dupa ce ies din competitie fege si se ascunde de el ….Nu mi-a placut niciodata de acest eschimos andrei ptr ca inafara de muschi nu are nimic nici creiear , nici frumusete nimic nimic mai este si nespalat si urat mirositor dupa spusele asa zise iubite , care-l denigreaza mai urat ca si un dusman …. Doresc ca si acest escvhimos sa fie terorizat si atacat de cei din afara competitiei asa cum a facut el cu TRAIAN & CORINA …O sa-l vedem cum sare gardul cat de curand , acest lucru il facea atunci cand a fost piedepsit daca nu era TRAIAN sa-i sustina moralul asta este rasplata din patrea eschimosului andrei ….

  5. 6
    Dan Says:

    Parerea mea: Corina nu trebuia sa se ataseze de Traian care este un imatur si un dirijat la fiecare miscare de parintii sai; nu are personalitate, cred ca are si probleme psihice, nu are puterea sa ia hotariri si oricum Corina este o fata desteapta fata de el care e cam tolomac. In mod normal, cred ca la intrarea in aceasta competitie au semnat un contract care are probabil anumite clauze si ar trebui sa suporta consecintele gestului lor nesimtit de a pleca exact ca niste lasi din concurs. Astept hotarirea staff-ului!

    Imi place f. mult de Andrei care este un tip foarte sincer!

    Despre relatia Constantinei cu Raymond nu am o parere prea buna: el este cam lipsit de tact, violent verbal si dictator; ea este o fata draguta, educata, matura cre cred ca ar avea nevoie de un alt fel de barbat.

    Un alt personaj cu probleme psihice grave din casa este si Viorel, un alt dirijat de mama lui, un tip violent si fizic si verbal si cu apucaturi de paranoia; m-am ingrozit cind au fost date de imagini cu modul cum a strins-o de git pe Oana si a chinuit-o f. rau pe vremea cind erau “iubiti”; chiar daca el era constient ca se filma ceea ce facea, o tot tragea dupa usa astfel incit sa iasa din raza camerei de luat vederi, deci este si pervers. Oana nu ar trebui absolut deloc sa-i mai dea atentie, indiferent de insistentele lui.

  6. 5
    gheorghe mihaela Says:

    CORINA TREBUIE SA FIE TARE CA ASA E VIATA .Si ami e mila CA ACREZUT PE TRAIAN SI PE IULEANA

  7. 4
    olimpia Says:

    La inceput credeam ca macar Traye e sincer, daca d-na Iuliana nu a fost deloc, lor le-a trebuit bani din concurs si mai cred ca au facut un fel de aliantza tacita cu Raymond si sa castige acesta masina.Traye junior s-a folosit de Corina si mai apoi de Andrei vazand ca acesta era pe primul loc, vazand ca acesta a cazut pe locul 3 si nemaiavand rabdare a inceput cu aprobarea lui Traian SN si Hulianei sa gaseasca orice motiv de a se debarasa de Andrei ! Cred ca Traian Sn a fost pionul principal de afara si comunicatorul comportamentului , lui Traye jr si sotiei , nu si-a inchipuit ca armele cu care vor juca impotriva lui Andrei se vor intoarce chiar impotriva lor!Nu am preferati , am doar simpatii pt Andrei, Cristina, Grigore si Mariana! Le doresc sa ajunga in marea finala!

  8. 3
    elena orlandini Says:

    Este o consecintza normala a faptului ca Traian a acceptat-o pe Corina,doar din considerente strict pecuniare ! Au asteptat cu multa rabdare sa urce iar in clasament,dar din pacate,acest lucru nu s-a intamplat. Nimeni nu se astepta sa fie atat de votata Oana. Au recurs la orice : jigniri,minciuni….victimizari…etc ! Cum publicul pedepseste drastic lipsa de responsabilitate vis-a-vis de orice nedreptate, Traian si Dna Iuliana,au pierdut. Respect fatza de Andrei care a avut curajul sa-i demaste! Cum nu sunt fanul nimanui,le doresc tuturor sa aiba o viatza frumoasa in actualele cupluri sau in altele! Dnei Mirela Vaida un gand frumos pentru modul cum gestinoeaza acest show.

  9. 2
    daniela Says:

    sustin pe rey si c tina si le doresc sa vie mireasa saptamini sunteti cei mai frumosi o urasc pe oana si este prea mitaita

  10. 1
    Bunicu Says:

    Era de asteptat,acum sunt vedete la tv.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free