Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 25 aprilie 2014, de la ora 12.00


mirela-emisiune-mpfm-25-aprilie-2014-ora-12

Evenimente de ultima ora! Doi dintre concurenti nu participa la emisiune! Descoperiti cine sunt acestia si ce s-a intamplat cu ei astazi, de la ora 12:00!

Scurt rezumat al emisiunii:

Traian si doamna Iuliana nu mai sunt concurenti in competitia Mireasa pentru fiul meu. La Finala de maine se va lua o decizie in privinta celor doi, care vor fi prezenti in emisiune.

Astazi, Traian si Corina au implinit sase luni de relatie si este pentru prima data cand Traian nu-i este alaturi iubitei lui.

Corina sufera inca de aseara foarte mult, dupa plecarea iubitului ei, Traian. Nici ea nu stie foarte multe despre plecarea lui si a mamei acestuia.

Majoritatea concurentilor i-au fost alaturi Corinei in aceste momente dificile.

Andrei a dat de inteles ca Traian ar fi avut programata plecarea din competitie: “Traian si-a exprimat dorinta de a parasi competitia in aprilie, cel tarziu!”

Andrei: “Traian a ajuns in aceasta situatie din cauza parintilor!”

Andrei a marturisit ca este dezamagit de faptul ca Traian si mama lui au decis sa paraseasca aceasta competitie.

Primul material din emisiune a fost cel cu retrospectiva zilei de miercuri, care s-a sfarsit cu petrecerea data in cinstea Ginei.

In ziua de Paste, concurentii au primit de la staff o masa plina de bunatati. Cu toate acestea nemultumirile nu au contenit sa apara, caci concurentii s-au acuzat de lipsa unor sucuri.

In a doua zi de Paste, Oana a avut parte de un mic incident neplacut.

Oana si Alin au inceput sa se tachineze la fel cum o faceau inainte de intre Viorel in competitie.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free