Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 12 aprilie 2014, de la ora 14.00 – prima parte


mirela-finala-mpfm-12-aprilie-2014-ora-14

Va asteapta o Finala Saptamanala absolut incendiara, plina de intrigi nebanuite si momente de maxima intensitate! Conflicte de proportii si dezvaluiri de senzatie va vor tine conectati la pulsul celor mai recente evenimente petrecute in Casa “Mireasa pentru fiul meu”, astazi, de la ora 14:00!

Scurt rezumat al emisiunii:

Finala a inceput cu un material legat de retrospectiva evenimentelor. Apoi, au fost prezentate parerile telespectatorilor cu privire la intamplarile de pe parcursul saptamanii din casa Mireasa pentru fiul meu.

Conflictul dintre Andrei si Traian a fost amplu dezbatut de catre cei de acasa.

Raymond a fost dezamagit de modul in care decurge relatia dintre el si Constantina.

Cuplul Andrei – Cristina a fost zguduit de diverse dispute, toate pornind de la gelozia inexplicabila a lui Andrei fata de J Balvin, pe care Cristina a spus ca il place.

Oana si Viorel s-au despartit, din cauza amintirii fostilor iubiti.

Mariana a fost dezamagita de atitudinea Silviei, care intr-una dintre emisiunile zilnice aceasta ar fi omis sa adauge cuplul Grigore-Mariana printre cei cu care se intelege bine din competitie. Mariana a presupus faptul ca Silvia s-a legat de numele cuplului Raymond-Constantina pentru a fii votata de catre admiratorii acestora sa ramana in casa.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free