Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 11 aprilie 2014, de la ora 14.00


mirela-emisiune-mpfm-11-aprilie-2014-ora-14

Furtuna in Paradis sau mult zgomot pentru nimic? Descoperiti care a fost cel mai recent conflict dintre Raymond si Constantina si care a fost sursa acestuia, dar si ce secrete ascund doua dintre concurente, astazi, de la ora 14:00!

Scurt rezumat al emisiunii:

La gandul ca va parasi competitia, Silvia a pregatit cateva biletele concurentilor pe care ii indrageste.

Laura si Oana au schimbat impresii legate de aspectul fizic al Silviei.

Raymond se indoieste de sentimentele Constantinei fata de el. Concurentul a decis sa nu mai manance in Casa Fetelor si a Mamelor.

Andrei considera ca Traian s-a indepartat de el in urma influentelor parintilor lui.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca


3 comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 11 aprilie 2014, de la ora 14.00”

  1. 3
    Admin Says:

    Lili, te rog frumos sa nu mai jignesti userii indiferent de preferatii lor din concurs…fiecare are dreptul sa-si spuna parerea, dar fara jigniri catre membri si userii blogului….

  2. 2
    lili Says:

    @ Cojocaru m.; Draga mea, acest mesaj, nu poate ajunge, la “bilbiita” de “mirela”, din simplul motiv, ca, nu ai dat un sms la 1272….acela ar fi costat ceva euroi….In schimb, a ajuns, aici, si, ghici?, cine-ti raspunde, si, gratis???….O persoana, care, are, ca [si] favoriti, cuplul Andrei-Cristina…..Spui tu, ei sunt ” niste mizerii”; OK….gusturile, nu se discuta; esti tare pornita: ca este tatuat, ca vrea bani, ca ataca, ca, lipsa creier…..OK….Ai si ” argumente”; acestea, constand, in 11 greseli gramaticale grave, si N lipsa, la apel, semne de exclamatie, punctuatie, samd……Draga mea, esti proasta MAXIM…..Nu ai cum, sa critici, o persoana, nu importa, care, si, din ce film, pana ce, nu te privesti in oglinda……faci, oarece comparatii…..iti pui, oarece semne de intrebare, ” citesti”, fiecare expresie, fiecare mimica, ai, in mod obligatoriu, acces si pe antenaplay, ptr a-i vedea si altfel, decat, stand ” in poza”, pe canapea, doar, ptr a da bine la camera…..spui tu” zice asa, ca sa mai stea pe sticla”….Gresit, draga mea; n-ai inteles nimic, dar, absolut nimic: in primul rand, Andrei, spune intotdeauna ce gandeste, si 2=pe sticla stai tu, draga mea, atata timp cat, te uiti, la o emisiune, care, te depaseste completamente……ti-as putea da un sfat: croseteaza ceva, tricoteaza, fa niste macrameuri, ceva…..baga aspiratorul, ceva mai des, ptr ca, in ultima perioada, ai fost mult prea preocupata sa-i gasesti defecte lui Andrei, si, in acest fel, ma gandesc, esti in pericol sa faci ceva ” paianjeni”, pe ici, pe colo……Iesi, in parc, respira, aerul curat de primavara, si, asta, atata timp, cat, iti mai permite singurul neuron, pe care-l mai ai……..Pa, si……..

  3. 1
    cojocaru m. Says:

    de ce nu dati mesajul tot dau si niciunul nu a fost citit dde bilbiita de mirela … noroc de casca cai praf… Andrei si cristina sunt niste mizeriii …tot ei is pe sticla sunt cap de afis cu tot raul din capul lor, tatuatul ce a facut pina la anii astia.Vor banii doar ei , ataca tot..dar nu ii ajuta creierul… lipsa la cintar l a creier. De ce se repeta cu aceleasi replici, ca a fost invitat la masa …. nu poate fi prieten cu traian… zice asa, ca sa mai stea el pe sticla..nu are educatie….

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free