Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 26 noiembrie 2013, de la ora 20.30


mirela-mireasa-pentru-fiul-meu-3

Gala “Mireasa pentru fiul meu” din aceasta seara de la ora 20:30, va fi de neuitat atat pentru telespectatori, cat si pentru concurenti. Daca pana acum, in cadrul galelor se discutau cele mai importante subiecte ale saptamanii, incepand din aceasta seara se schimba regulile.

Dupa ce la Finala de sambata, concurentii s-au impartit in trei echipe, conduse de Andrei, Constantina si Marianita, in aceasta seara echipa “Mireasa pentru fiul meu” le-a pregatit un maraton, o adevarata competitie in urma careia una dintre echipe isi va adjudeca in cont suma de 5000 de lei.

mireasa-pentru-fiul-meu-o-noua-viata

Tot in aceasta seara concurentii vor fi nevoiti sa isi testeze propriile limite si sa isi invinga temerile cu o serie de provocari la care nu s-ar fi asteptat.

Sursa: tvmania.ro

Un promo cu ceea ce veti urmari in Gala, gasiti aici!

Iata un mic rezumat al emisiunii:

In prima proba, concurentii au fost provocati sa manance cat mai multe prajituri. La aceasta proba au participat: Raymond, Laurentiu si Sorin. Raymond (echipa rosie) a fost cel care a castigat proba si a obtinut 1 punct.

In a doua proba, cate o fata din fiecare echipa a trebuit sa demonstreze ca este intr-o forma fizica de invidiat, stand in pozitia de flotari cat mai mult timp. La aceasta proba au participat: Corina, Andreea si Mariana. Proba a fost castigata de Corina (echipa verde) si a obtinut 1 punct.

A treia proba s-a numit “Proba Statuilor”. La aceasta proba au participat Andrei, Robert si Alin. Robert a fost cel care s-a miscat primul, pierzand astfel proba. Andrei (echipa verde) a castigat proba.

Urmatoarea proba s-a numit Baloanele. Au participat: Traian si Corina, Raymond si Constantina si Laurentiu si Ioana. Castigatorii au fost echipa albastra, adica Laurentiu si Ioana. Ei au castigat 2 puncte.

Cea de-a cincea proba s-a numit cocktail special. La aceasta proba au participat: Andrei, Laurentiu si Raymond. Castigatorii probei au fost Raymond (echipa rosie) si Andrei (echipa verde) , care au castigat cate 3 puncte fiecare.

La urmatoarea proba au participat Andrei, Robert si Raymond. Ei au fost nevoiti sa-si arate curajul, apasand pe butonul de la blender.

Concurentii au fost pusi in postura de a omora la blender un pestisor de acvariu. Raymond a fost foarte contrariat de aceasta proba.

La aceasta proba, doar Andrei si Robert au avut curajul de a apasa pe buton, insa blenderul nu a avut curent. Cei doi au castigat fiecare cate 5 puncte.

Echipa verde a iesit castigatoare, primind suma de 5000 lei. Concurentii echipei au ales sa mearga la shopping cu  500 lei din suma castigata.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free