“De ce ma pacalesti ?” – pamflet


Adriana ne-a trimis urmatorul pamflet, va rog sa-l tratati ca atare:

raymond-scrisoare

Patruzeci si unul de frati
Fiti cu toti alaturati,
S-a alergati, sa cautati
Pe unde stiti si sa-mi ghiciti,
Ce-a facut Curieratul
De a incurcat “destinatul” ?

Patruzeci si unul de bobi,
Azi va rog sa nu fiti snobi
Si sa-mi dezlegati dilema:
Oare unde e problema ?

Eu, unul din patrusunul
Am ghicit, “dilema 1”
Anume ca pentru rating
S-a incurcat sacul lui Ray
Cum o dai, cum o ghicesti
Oar, pe cine fraieresti ?

Un carbune si-un taciune
In prag de iarna voi spune:
Nu mai pacaliti poporul
Cu …posta si televizorul !

26.Xi.2013

4 comentarii la ““De ce ma pacalesti ?” – pamflet”

  1. 4
    georgia negut Says:

    despre pamflet ,nu ma intereseaza, eu sustin, oana, alin, mariana, si grigore, marianita,si laurentiu, constantina si ray,le urez bafta, si rabdare sasi realizeze telul pentru care au venit in emisiune, si nu uitati iubitiva mult.GIORGIA DIN PLOIESTI.

  2. 3
    Adriana Says:

    Multumesc Somme…, multumesc Elena Macovei, pupici !

  3. 2
    Somebody Says:

    La fiecare editie s-a presupus ca exista favoriti ai staff-ului :) realitatea este ca exista favoriti ai publicului impartit in fan cluburi,tabere . Rivalitatile vechi intre useri nasc adevarate razboaie si din dorinta absurda de a-si dovedi puterea data de valoarea numerica ,castigatorul competitei ramane doar un simbol al puterii echipei care l-a sustinut. Staff-ul are un singur interes,mercantil-ratingul,atat si nimic mai mult. Producatorul emisiunii,acuzat ca ofera doar circ,scandal,isi face bine treaba si stie clar cui se adreseaza si oglinda publicului caruia i se adreseaza o constituie forumurile dedicate emisiunii,unde userii se cearta mai dihai ca cei izolati in casa mpfm,privati de libertatile din afara casei,se cearta intre ei,cearta concurentii,ii umilesc si lovesc in ei mai tare decat a facut-o vreun concurent vreodata:( Oamenii isi irosesc timp evaluand vietile altora cand ar fi benefic sa-si evalueze propria viata,s-o imbogateasca si s-o faca mai frumoasa.Este scurta viata asta,daca am realiza ca la sfarsitul ei vom regreta timpul risipit anapoda cu vietile altora,hranindu-ne cu experintele lor si nu cu propriile experiente… Amintirile altora nu ne sunt de folos,ce facem cu amintirile noastre care vor fi mai putine din cauza orelor pierdute la televizor? Sper sa nu supar pe nimeni,imi exprim gandurile ,nimic mai mult. Parerile se pot exprima,impartasi fara sa nasca controverse -si asta este tot o parere :)

  4. 1
    elena macovei Says:

    un pamflet cu umor ,dar am inteles realitatea ,nu staim ca un concurent are voie sa trimita scrisori acasa ,si sant dezamagita ca nu am auzit cea dea doua scrisoare ,parerea mea e ca RAY si CONSTANTINA sant favorizati in acest concurs

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free