Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 21 octombrie 2013, de la ora 14.00


mirela-emisiune-21-oct-2013-ora-14

Iata un mic rezumat al emisiunii de la ora 14.00:

Traian a fost deranjat ca ceilalati isi dau cu parerea despre formarea cuplului cu Corina.
Doamna Maria: “Corina m-a intrebat cu cine se potriveste, iar eu i-am spus ca se potriveste mai bine cu Gabi”

S-a aratat un material cu ceea s-a mai intamplat intre Traian si Corina. In timpul petrecerii Dianei, Traian a preferat sa stea in compania Corinei. S-au tachinat, iar doamna Iuliana i-a oferit cateva sfaturi Corinei.

Traian a marturisit in emisiune ca este foarte fericit, dar cu toate astea el a recunoscut “Nu pot sa fac ceea ce simt”. El a mai adaugat legat de Corina “Am incredere in mine, in ceea ce simt pentru ea”

Un alt material prezentat in emisiune a fost cu o discutie despre baieti purtata intre Andreea si restul fetelor. Andreea, Denisa si Claudia au vorbit despre Sorin si Andrei. Andreea l-a placut pe Traian.

Tot in emisiunea de la ora 14.00, a mai fost aratat un material cu reactiile lui Sorin in urma dezvaluirilor pe care le-a facut fata din Spania, care s-a dat drept fosta lui iubita.

Sorin s-a impacat cu Claudia.

Un alt material a fost cu ziua in care Raymond si Constantina au format un cuplu. Cei doi s-au sarutat in urma tachinarilor facute de Grigore si Mariana la adresa lor.

Material Andrei – Denisa. Andrei i-a marturisit Denisei ce a simtit pentru Vanessa. El i-a spus concurentei ca pe Vanessa a placut-o doar pentru moment, dar ca si-ar dori sa o cunoasca mai bine doar pe ea.

Denisa si-ar fi dorit sa formeze un cuplu cu Andrei, insa el considera ca nu este pregatit pentru o noua relatie.

Reactii in urma sarutului dintre Andrei si Claudia. Andrei i-a spus Denisei ca nu va forma niciun cuplu in competitie, pentru ca nu simte sa faca asta. Denisa s-a simtit dezamagita de atitudinea lui Andrei.

Se pare ca Andrei este foarte nehotarat in ceea ce-si doreste pe viitor.

Ultimul material al emisiunii de la ora 14.00, a fost cu glume intre baieti. Acestia au facut cateva glume pe seama lui Gabriel.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, puteti urmari pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free