Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 21 octombrie 2013, de la ora 12.00


mirela-emisiune-21-oct-2013-ora-12

In emisiunea de astazi, de la ora 12.00, Robert si Gabi nu au fost prezenti in platou.

Andreea isi doreste in continuare sa plece din competitie.

Primul material al emisiunii de astazi a fost cu discutiile dintre Gabi si Cristina legate de neintelegerile dintre ei, dar si momentul despartirii lor. Gabi si-a dorit ca atitudinea Cristinei sa se schimbe. Cristina: “Nu pot sa stau cu o persoana care vrea sa ma schimbe fara sa ma cunoasca”

Material cu reactiile lui Gabi dupa primirea biletului de la Corina.

Gabi i-a dat lui Andrei biletul pe care l-a primit de la Corina. Andrei ii propune lui Gabi un plan, prin care sa se desparta de Cristina, pentru a se cupla cu Corina. Planul lui Andrei era de a incerca el sa o cunoasca pe Cristina, pentru ca Gabi sa intre pe fir cu Corina.

Cristina “Daca tii la o persoana, nu o dai prietenului”
“Baietii sunt orgoliosi, plac o fata cand vad ca mai multi sunt interesati de ea” a spus Andrei

Dezbateri legate de faptul ca Gabi a primit un bilet din partea Corinei. Traian a reactionat dur cand a aflat de biletul scris de Corina pentru Gabi. Laurentiu ”Corina este foarte influentabila”

Traian a marturisit in emisiune ca formeaza un cuplu cu Corina.

Marianita si Laurentiu au implinit o luna de relatie.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, o gasiti urmarind pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

By Raluca

2 comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 21 octombrie 2013, de la ora 12.00”

  1. 2
    Dora Says:

    Nu stiu ce s-a intamplat la petrecerea data de Robert, dar cred ca aceste cupluri s-au format mult prea repede. Toti din casa l-au placut pe Andrei, care este un tip cu un corp demn de invidiat, dar are prea mare incredere in frumusetea trupului sau si nu va forma nicun cuplu in casa, asa cum a afirmat si el. Eu cred ca: Grigore si Mariana, George si Edith, Raymond si Tina, Laurentiu si Marianita vor fi cuplurile cele mai solide din aceasta editie. Probabil se vor mai forma cupluri: de exemplu Oana cu Alin, Sorin cu Ioana? Dar Diana cu Robert, Cristina cu Gabi, Claudia cu Sorin, Traian cu Corina nu vor mai rezista. Între parteneri există mari diferente comportamentale si de caracter.

  2. 1
    marc adelina Says:

    Cristina are dreptate,am avut o parere gresita despre ea la inceput ,dar acum mi am schimbat o,am avut prilejul sa ii urmaresc mai mult pe Antena pley,si de aici totul se vede altfel si poti sa ti formezi o parere corecta.Din pacate doar la sfarsit de saptamana pot sa i urmaresc ,impresiile mele si mai mult ca sigur si a celor multi care ii urmaresc live sau schimbat ,majoritatea cocurentilor au probleme emotionale destul de grave ,majoritatea au traume din familie ,Cristina a dat dovada de maturitatesi de o gandire sanatoasa ,in schimb Gabi are mari probleme de comportament si acestea, parerea mea vin din copilarie ,din felul cum a fost crescut ,foarte sever,si fara a putea sa si exprime sentimentele ,iar atunci cand o face devine agresiv’,are mare nevoie de un pshiholog.Din pacate as avea multe sa va scriu dar momentan nu mai am timp ,voi reveni.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free