Traian nu stie pe cine sa aleaga: Corina sau Constantina?


corina-traian-constantina-mpfm3

Dupa intalnirea pe care a avut-o cu Corina, Traian a avut ocazia sa cunoasca toate fetele din competitie, in urma castigarii de catre mama sa, doamna Iuliana, titlul de Mama Saptamanii.

Dupa ce a vazut toate fetele, Traian a ramas placut impresionat de catre doua dintre ele: Corina si Constantina. El a petrecut timp separat cu ambele fete.

Desi a avut ceva clipe de tandrete cu Corina, Traian a rugat-o pe aceasta sa transmita un mesaj Constantinei, recunoscand ca o place.

Traian s-a aratat foarte placut impresionat de hotararea Constantinei, care i-a dat de inteles ca il vrea pe el. Traian insa le-ar vrea pe amandoua.

Ce parere aveti? Pe cine va alege Traian: pe Corina sau pe Constantina?

Articol realizat de Raluca

9 comentarii la “Traian nu stie pe cine sa aleaga: Corina sau Constantina?”

  1. 9
    amalia Says:

    CORINA!!!!!!!!!!!!!

  2. 8
    smith Says:

    c- tina are scoala in ea! stie ce vrea si joaca tare,dar mai bine s ar potrivi cu gabi, in nici un caz cu traian.

  3. 7
    Anisoara Says:

    Pe Constantina…E mult mai dragalasa….

  4. 6
    violeta Says:

    conteaza cu care se va intelege mai bine.sufletu.caracteru nu care e mai frumoasa sau mai mare.

  5. 5
    dora Says:

    Ambele sunt dragute si placute in felul lor.Deocamdata am vazut-o mai mult la activitati pe Corina(prezenta ei de 2 ori in casa baietilor, intalnirea cu Traian)iar pe Constantina a fost o singura data in casa baietilor cand a lasat o impresie foarte buna tuturor baietilor.Este mai comunicativa si stie sa se faca placuta mai mult decat Corina.Un singur lucru nu am apreciat la ea.A spus ca nu prea da gir fetelor mai mici care au venit sa se casatoresca, ea putea veni si anul trecut, la 23 de ani, dar a considerat ca nu este pregatita la acea varsta, ceea ce crede si despre celelalte cu varste mai mici ca ea.Daca este asa, atunci se cam contrazice cumva, a placut-o pe Lorena despre care stim ca avea cam aceeasi varsta cu Corina.Cu toate astea a fost destul de matura si a reusit sa-si faca un cuplu solid ,s-a casatorit si a si castigat.Nu cumva Constantina vroia sa dea de inteles lui Traian (pe care l-a placut inca de la acea vizita – doar pe el -)ca ea ar fi mai buna decat Corina?
    In fotografia care ii prezinta aici pe cei trei, Constantina tine in mana o masca!!!! sa insemne asta ceva?

  6. 4
    Rodica Says:

    O va alege pe Constantina … :) :* E mai frumoasa ca Corina…si mai inteligent <3

  7. 3
    mary Says:

    Va ramane fara nici una ,vorba aia cine umbla dupa mai multi iepuri nu prinde nici unul. Traian se considera un mare crai chipurile toate fetele sunt moarte dupa el,dar va vedea ca se inseala.

  8. 2
    ana maria Says:

    Traian o va alege pe corina ar forma un cuplu frumos

  9. 1
    Sandra Says:

    Corinutaa:X

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free