STOP! Gina vrea sa-l cunoasca pe Alin!


gina-alin-mpfm3

In urma intalnirii de la Paravan, Alin a starnit rasete si poate antipatii in urma comportamentului sau de atunci, care l-a facut deja celebru cu expresia pe care a folosit-o in mod obsesiv, si anume “STOP”.

El a ales sa se intalneasca cu Constantina si Edit, insa ele nu l-au ales pe el. Singura fata care a dorit sa-l cunoasca este Gina. Ea a sustinut ca isi doreste in continuare sa-l cunoasca mai bine pe Alin.

Credeti ca Gina si Alin s-ar potrivi pentru a forma un cuplu?

Articol realizat de Raluca

3 comentarii la “STOP! Gina vrea sa-l cunoasca pe Alin!”

  1. 3
    mary Says:

    D-na Daniela mama lui Alin il supraevaluiaza a inceput sa o imite pe d-na Iuliana si este si irascibila cand vede ca fete nu l-au ales pe Alin.
    Cat despre Gina ,nu a avut relatii,nu stie cum trebuie sa actuioneze in a-si face o relatie si ytare mi-e frica sa nu dea gres ,sa nu se arunce in bratele primului venit, ea nu stie sa faca comparatie intre unul si altul si oricum are 24 de ani . Totusi repet daca Alin trece peste trecutul lui si uita ca a fost inselat si daca va pune din nou suflet in relatie cu Gina ,ea fiind la prima relatie ,atunci cuplul lor va fi de durata,altfel nu vad finalizarea.
    Deja baietii se feresc de Gina ,tocmai pentru faptul ca nu a avut relatii pana acum. Foarte interesant acest lucru. Daca inainte baietii cautau fecioare acum au prioritate cele care au umblat cu mai multi baieti.

  2. 2
    dora Says:

    Se potrivesc foarte bine, amandoi frustrati, crescuti la fusta mamei, imaturi(desi pretind contrariul), nesiguri in luarea deciziilor, emit aberatii despre ceilalti concurenti.Se comporta cam ca la 15-16 ani.Poate aceasta emisiune ii va maturiza.La Alin a inceput sa se vada, daca la inceput avea un aer de superioritate, nu dorea sa lege prietenii cu nimeni din casa baietilor, acum vad ca a inceput sa-si recunoasca greselile si chiar sa-si ceara iertare.Cred ca era mai bine daca venea in competitie singur si nu cu mama lui care il cam trage in jos.

  3. 1
    mary Says:

    Gina este o fata minunata,daca Alin trece peste faptul ca a fost inselat si isi acorda o noua sansa ,Gina este cea mai potrivita pentru Alin. Mi-ar placea sa-i vad impreuna.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free