Sorin si Ioana – prima intalnire


sorin-ioana-mpfm3

Sorin si Ioana au avut si ei parte de o prima intalnire. Se pare ca ambii au ramas cu o impresie buna unul despre celalalt. Sorin le-a povestit baietilor ca o place pe Ioana “imi plac gropitele ei”.

Mai multe detalii despre intalnirea dintre cei doi vom afla din Gala.

Credeti ca Sorin si Ioana vor forma un cuplu? Credeti ca cei doi se potrivesc?

Articol realizat de Raluca

11 comentarii la “Sorin si Ioana – prima intalnire”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Maia Says:

    Draguti!Frumusei!

  2. 9
    mary Says:

    Nu se potrivesc si cred ca ar gresi daca ar face un cuplu. El este un baiat super,are o facukltate terminata si chiar foarte buna. Ea pare o tarancuta.

  3. 8
    nela Says:

    Inceputul e promitator. Mi-au placut mult prima lor intalnire si chiar ar face un cuplu perfect. Imi doresc sa formeze un cuplu, dar asta depinde numai de ei.

  4. 7
    Dora Says:

    Imi pare rău că i-am spus Ioanei -Iulia, îmi cer scuze!

  5. 6
    Dora Says:

    Iulia este o fata matura, care stie ce vrea. Sorin este un tip bine, dar cred ca este cam mic de inaltime pentru Iulia. Vom vedea ce se va mai intâmpla. Ei sunt draguti, dar sa vedem ce chimie vor avea!

  6. 5
    Bunicu Says:

    Un baiat neglijent care nu stie sa se poarte in societate.

  7. 4
    ANA Says:

    De unde vine acest Sorin dela Manăstire sau e un leneș care nu știe sa si ingrijească corpul.Băiții de astazi.Bravo educatie.

  8. 3
    sorina Says:

    el e ok iar ea e o fata superrrr ok

  9. 2
    Angelica Says:

    Ioana mi-a placut de la inceput.Sorin nu stiu cum este, nu i-am urmarit comportamentul. Fizic se potrivesc ,la fel ca si varsta. Imi doresc sa formeze un cuplu. Depinde foarte mult ce impact va avea asupra fiecaruia, intalnirea cu ceilalti concurenti. Totusi nu trebuie sa se grabeasca, sa astepte sa se mai cunoasca.

  10. 1
    bianca Says:

    Hmmmmm ar forma cuplul cel mai frumos!!!!! Te pup printesa mea frumoasa!!!Sper sa iti fie el sortitul si sa te intorci cat mai repede la noi!!!!

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free